Satılık Ford Focus

Kodla Büyü
güzel araba, hayırlı satışlar. maalesef Türkiye yolları için (köy+şehir ortalama) çok lüks bir araba. hele de ön takımları için..

focusun ön takımı oldukça sağlamdır. hatta c segmentinin en sağlam ön takımı focusta diyebilirim.

Araç temiz görünüyor.
Hayırlı satışlar.
Bakımları sağlam yapıldıysa 500.000 kmye kadar yolu var.

90 lık, baz model, 2008 focus

temiz de olsa bence fiyatı biraz yüksek, ama sen de haklısın piyasa uçmuş durumda

Hayırlı satışlar.

kafkas' Alıntı:
90 lık, baz model, 2008 focus

temiz de olsa bence fiyatı biraz yüksek, ama sen de haklısın piyasa uçmuş durumda

Hayırlı satışlar.

Yakıt tüketimi 109 beygirliklere göre daha tasarruflu diyorlar. Doğru mudur sizce? 50 litre ile 1000 km gidiyor (güzel yolda optimum sürüş ile) normal mi?

Motorin 4,5 lira olsa 50 litre 225 TL

1000 km gitse Km de 22,5 Kuruş eder. Olabilir. :+1:

Tüplü, 1.6 aracım ile bir hafta önce denedim 300 km de Km de 21 kuruş yaktı.

Uzun yolda sakin kullanımda fazla yük olmadan ve sıcak havalarda hiçbir aracın üzeceğini zannetmiyorum.

Çoğu kişi seviyor beğeniyor eleştirmiyorum da bu fokuslarda ne var anlamadım gitti bide şehirde lüks araçmış tipine bakıyorum en son makyajlı kasası hariç hiç albenisi yok aracın

ronn' Alıntı:
Çoğu kişi seviyor beğeniyor eleştirmiyorum da bu fokuslarda ne var anlamadım gitti bide şehirde lüks araçmış tipine bakıyorum en son makyajlı kasası hariç hiç albenisi yok aracın

Ülkede tutulan bir araç, ayrıca donanım olarak ghia veya titanium modelleri çok güzel bence.

Hala 2013-2014 araba alıp, en basitinden kolçaksız, sis farsız, manuel pencereli, konforsuz odun gibi araçlara 30-40 arası baz modellerine vermektense ; Honda elegance, toyota sol, focus ghia, vsvsvs almak daha mantıklı geliyor bana

Selamlar

ilgilenen varsa 2007 collection 109 beygirlik olanı 30000 e veriyoruz hatay merkezden rakibiz bir ayı geçti ilanım yayından kalktı yeniden yüklenecek alıcısı çok ama fiyat yüksek diyor millet sizinkine göre normal fiyatı düşürmeyelim eniyisi :)
ben olsam kesinlikle trend yerine collection alırım çok fark var arada
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 945/detay/

km hiç önemli değil benimki 180.000 kmde arkadaşımınki 40.000 kmde maşallah ona çok rahat kafa tutuyor önemli olan aracın geçmişidir.Bakımlı araç 350.000 çok rahat görür sonrası turbo-enjektör takviyesi ile 500.000 rahat gider

aynenbadi' Alıntı:
focos ghia almayı düşünmüyorum bende
düşünmemen iyi bence :D collection yeter
bizim araç 175 binde 150 binde aldık 3 yıl önce motor arıza çıkardı 4000 tl masraf yaptık serviste üç yıldır biniyoruz canavar gibi nazar değmesin :) para lazımlığından dolayı satılık yoksa satılacak araba değil

dndd' Alıntı:
ilgilenen varsa 2007 collection 109 beygirlik olanı 30000 e veriyoruz hatay merkezden rakibiz bir ayı geçti ilanım yayından kalktı yeniden yüklenecek alıcısı çok ama fiyat yüksek diyor millet sizinkine göre normal fiyatı düşürmeyelim eniyisi :)
ben olsam kesinlikle trend yerine collection alırım çok fark var arada
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 945/detay/

Oldumu şimdi benim dükkanın önüne parketmek??? :P :P
Şaka bi yana. Benim arabayı yarın galeri alacak. Belki o zaman düşünürüm sizinkini. fiyatta da anlaşabilirsek.

ronn' Alıntı:
Kullanmadan focus un konforunu bilemezsin.Virajlara girişini söylemiyorum bile zaten.:)120 ile viraja giriyorum ama girdiğimi hiç anlamıyorum.:)

iambilisimci' Alıntı:
ronn' Alıntı:
Kullanmadan focus un konforunu bilemezsin.Virajlara girişini söylemiyorum bile zaten.:)120 ile viraja giriyorum ama girdiğimi hiç anlamıyorum.:)

virajdan viraja fark var hocam :)

ismailt' Alıntı:
iambilisimci' Alıntı:
ronn' Alıntı:

virajdan viraja fark var hocam :)
focus viraj bilmez:)

Güzel araba hocam,fiyat da makul görünüyor.Km'sine göre motoru temizse,rahatlıkla satabilirsiniz.Boyasız araba her zaman avantaj oluyor.

10 gün önce nerdeydin hocam. 2010 tdci titanium aldım 95000 km de 38500 tl. fark cepte kalırdı. hayırlı satışlar. :alkis:

Ben kasım ayında 90.600 kmde 2007 model dizel focus trend hb aldım 109 beygirlik. 27000 tl para verdim.

ekspere gösterdik kaza boya km düşürme hiç birşey yok. sağında solunda tamponda 3-5 çizik var sadece.

amma pahalılaşmış bu aralar araba fiyatları böyle

BBNET
Geri