http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-focusssssss-165622864/detay
İhtiyacı olan var mı?
Fiyatı sizce nasıl?
İhtiyacı olan var mı?
Fiyatı sizce nasıl?
kafkas' Alıntı:90 lık, baz model, 2008 focus
temiz de olsa bence fiyatı biraz yüksek, ama sen de haklısın piyasa uçmuş durumda
Hayırlı satışlar.
ronn' Alıntı:Çoğu kişi seviyor beğeniyor eleştirmiyorum da bu fokuslarda ne var anlamadım gitti bide şehirde lüks araçmış tipine bakıyorum en son makyajlı kasası hariç hiç albenisi yok aracın
düşünmemen iyi benceaynenbadi' Alıntı:focos ghia almayı düşünmüyorum bende
dndd' Alıntı:ilgilenen varsa 2007 collection 109 beygirlik olanı 30000 e veriyoruz hatay merkezden rakibiz bir ayı geçti ilanım yayından kalktı yeniden yüklenecek alıcısı çok ama fiyat yüksek diyor millet sizinkine göre normal fiyatı düşürmeyelim eniyisi![]()
ben olsam kesinlikle trend yerine collection alırım çok fark var arada
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 945/detay/
Kullanmadan focus un konforunu bilemezsin.Virajlara girişini söylemiyorum bile zaten.ronn' Alıntı:Çoğu kişi seviyor beğeniyor eleştirmiyorum da bu fokuslarda ne var anlamadım gitti bide şehirde lüks araçmış tipine bakıyorum en son makyajlı kasası hariç hiç albenisi yok aracın
iambilisimci' Alıntı:Kullanmadan focus un konforunu bilemezsin.Virajlara girişini söylemiyorum bile zaten.ronn' Alıntı:Çoğu kişi seviyor beğeniyor eleştirmiyorum da bu fokuslarda ne var anlamadım gitti bide şehirde lüks araçmış tipine bakıyorum en son makyajlı kasası hariç hiç albenisi yok aracın120 ile viraja giriyorum ama girdiğimi hiç anlamıyorum.
![]()
focus viraj bilmezismailt' Alıntı:iambilisimci' Alıntı:Kullanmadan focus un konforunu bilemezsin.Virajlara girişini söylemiyorum bile zaten.ronn' Alıntı:Çoğu kişi seviyor beğeniyor eleştirmiyorum da bu fokuslarda ne var anlamadım gitti bide şehirde lüks araçmış tipine bakıyorum en son makyajlı kasası hariç hiç albenisi yok aracın120 ile viraja giriyorum ama girdiğimi hiç anlamıyorum.
![]()
virajdan viraja fark var hocam![]()
8500 vereyim üste takas edelim?? :idea:excalibur27' Alıntı:10 gün önce nerdeydin hocam. 2010 tdci titanium aldım 95000 km de 38500 tl. fark cepte kalırdı. hayırlı satışlar. :alkis:
olmaz 10 gün önce olacaktı titanium tadına varınca vazgeçilecek gibi değil.aresbel3' Alıntı:8500 vereyim üste takas edelim?? :idea:excalibur27' Alıntı:10 gün önce nerdeydin hocam. 2010 tdci titanium aldım 95000 km de 38500 tl. fark cepte kalırdı. hayırlı satışlar. :alkis: