Satılık 2012 Polo

Kodla Büyü
Az yakıyor diye de yılda 40.000 km yapılmaz ki :D
Hayırlı satışlar olsun.

:+1: :+1: :+1:
Ben o kadar binmedim tabi ki :D Benden önceki sahbi biraz fazla binmiş ben 2. sahibiyim, ama temiz bakmış araca. Zaten Volkwagen bu, o km bu araç için bişey değil. Fransız olsa 100.000kmyi geçince uzak duracan.

bote21' Alıntı:
Ben o kadar binmedim tabi ki :D Benden önceki sahbi biraz fazla binmiş ben 2. sahibiyim, ama temiz bakmış araca. Zaten Volkwagen bu, o km bu araç için bişey değil. Fransız olsa 100.000kmyi geçince uzak duracan.

Öncelikle hayırlı satışlar.
Kaç kere fransız aracı ile 100.000 km devirdiniz ne gibi sorunlarınız oldu.

frtmr' Alıntı:
bote21' Alıntı:

Ben de 3 yıl önce 2005 206 vardı benzinli ve lpg taktırmadım. Sürekli bakımlarını yaptırdım ve arabama bakarım gerçekten. Tık ses gelse hemen yaptırırım. Durduk yere yağ lambası yandı servise götürdüm 9000 ila 15000 arası masraf çıkar dedi. Bu arada araba zaten 15500 liraydı. Parçası çok pahalı ve ne akdar iyi bakarsan bak arıza veriyor. O nedenle.

Hocam benim üniversiteden sınıf arkadaşımdır. Arabalarını her zaman kefil olurum. Arabadan anlayan, arabasına bakan biridir.

bote2' Alıntı:
frtmr' Alıntı:
bote21' Alıntı:

Ben de 3 yıl önce 2005 206 vardı benzinli ve lpg taktırmadım. Sürekli bakımlarını yaptırdım ve arabama bakarım gerçekten. Tık ses gelse hemen yaptırırım. Durduk yere yağ lambası yandı servise götürdüm 9000 ila 15000 arası masraf çıkar dedi. Bu arada araba zaten 15500 liraydı. Parçası çok pahalı ve ne akdar iyi bakarsan bak arıza veriyor. O nedenle.

Karter delinmiş, biryerlerden damla damla akıtmıştır muhtemelen.
Peugeot için sıfır motor fiyatları bugün bile 5000 - 6000 civarıdır.

Günümüz araçları toplama bilgisayar gibi atıyorum abs yi bosch, amortisörü monreo, elektronik aksamı delphi, debriyajı valeo üretiyor.
Bu nedenle kalite aynı sınıftaki araçlarda 3 aşağı 5 yukarı aynıdır. Benzer problemler poloda da olsa aynı masrafı açardı herhalde.

Maşallah herkesin bir fikri var. Yok kiralama aracı yok yok bodrum plaka. Bu bölgeyi bilenler plakanın bodrum plaka olmadığını bilir, bilmeyenler yorum yapıyor bir de çok inanmış :D :D :D

frtmr' Alıntı:
bote2' Alıntı:
frtmr' Alıntı:
bote21' Alıntı:

Karter delinmiş, biryerlerden damla damla akıtmıştır muhtemelen.
Peugeot için sıfır motor fiyatları bugün bile 5000 - 6000 civarıdır.

Günümüz araçları toplama bilgisayar gibi atıyorum abs yi bosch, amortisörü monreo, elektronik aksamı delphi, debriyajı valeo üretiyor.
Bu nedenle kalite aynı sınıftaki araçlarda 3 aşağı 5 yukarı aynıdır. Benzer problemler poloda da olsa aynı masrafı açardı herhalde.
Yağ lambası yandı ama yağ eksiltmesi yoktu Fransız arabaya ben binmem binene de Allah kolaylık versin. Benim fikrim bu.

BBNET
Geri