http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... lter=false
Böyle bir araç arayan varsa tavsiye ederim. Yakıtı koklayan cinsten
Böyle bir araç arayan varsa tavsiye ederim. Yakıtı koklayan cinsten

Teşekkürler sayın hocamgiryan' Alıntı:Az yakıyor diye de yılda 40.000 km yapılmaz ki
Hayırlı satışlar olsun.
Fiyatını abartmadım ben de öyle düşünüyorum ama hayırlısı bakalım.kadelli33' Alıntı:Fiyatı çok uygun. Bende de var aynı araçtan 2012. Ben o fiyata vermem. Ama km 50binde.
bote21' Alıntı::+1: :+1: :+1:
Ben o kadar binmedim tabi kiBenden önceki sahbi biraz fazla binmiş ben 2. sahibiyim, ama temiz bakmış araca. Zaten Volkwagen bu, o km bu araç için bişey değil. Fransız olsa 100.000kmyi geçince uzak duracan.
Ben de 3 yıl önce 2005 206 vardı benzinli ve lpg taktırmadım. Sürekli bakımlarını yaptırdım ve arabama bakarım gerçekten. Tık ses gelse hemen yaptırırım. Durduk yere yağ lambası yandı servise götürdüm 9000 ila 15000 arası masraf çıkar dedi. Bu arada araba zaten 15500 liraydı. Parçası çok pahalı ve ne akdar iyi bakarsan bak arıza veriyor. O nedenle.frtmr' Alıntı:bote21' Alıntı::+1: :+1: :+1:
Ben o kadar binmedim tabi kiBenden önceki sahbi biraz fazla binmiş ben 2. sahibiyim, ama temiz bakmış araca. Zaten Volkwagen bu, o km bu araç için bişey değil. Fransız olsa 100.000kmyi geçince uzak duracan.
Öncelikle hayırlı satışlar.
Kaç kere fransız aracı ile 100.000 km devirdiniz ne gibi sorunlarınız oldu.
Ya değilsepcbilisim' Alıntı:kiralama arabasıdır
risk almaya değmez 3 yaşında 120000 km için çok fazlabote2' Alıntı:Ya değilsepcbilisim' Alıntı:kiralama arabasıdır
bote2' Alıntı:Ben de 3 yıl önce 2005 206 vardı benzinli ve lpg taktırmadım. Sürekli bakımlarını yaptırdım ve arabama bakarım gerçekten. Tık ses gelse hemen yaptırırım. Durduk yere yağ lambası yandı servise götürdüm 9000 ila 15000 arası masraf çıkar dedi. Bu arada araba zaten 15500 liraydı. Parçası çok pahalı ve ne akdar iyi bakarsan bak arıza veriyor. O nedenle.frtmr' Alıntı:bote21' Alıntı::+1: :+1: :+1:
Yağ lambası yandı ama yağ eksiltmesi yoktu Fransız arabaya ben binmem binene de Allah kolaylık versin. Benim fikrim bu.frtmr' Alıntı:bote2' Alıntı:Ben de 3 yıl önce 2005 206 vardı benzinli ve lpg taktırmadım. Sürekli bakımlarını yaptırdım ve arabama bakarım gerçekten. Tık ses gelse hemen yaptırırım. Durduk yere yağ lambası yandı servise götürdüm 9000 ila 15000 arası masraf çıkar dedi. Bu arada araba zaten 15500 liraydı. Parçası çok pahalı ve ne akdar iyi bakarsan bak arıza veriyor. O nedenle.frtmr' Alıntı:bote21' Alıntı::+1: :+1: :+1:
Karter delinmiş, biryerlerden damla damla akıtmıştır muhtemelen.
Peugeot için sıfır motor fiyatları bugün bile 5000 - 6000 civarıdır.
Günümüz araçları toplama bilgisayar gibi atıyorum abs yi bosch, amortisörü monreo, elektronik aksamı delphi, debriyajı valeo üretiyor.
Bu nedenle kalite aynı sınıftaki araçlarda 3 aşağı 5 yukarı aynıdır. Benzer problemler poloda da olsa aynı masrafı açardı herhalde.