Hocam insan kullandıkça alışıyor ama bir süre denediniz olmuyorsa tuşlu telefonlarda işletim sistemine takılmanıza gerek yok, nokia ya da blackberry nin hoşlandığınız bir modelini alın gitsin,biltek2007' Alıntı:Arkadaşlar ben teknolojinin gerisinde mi kaldım bilmiyorum. Dokumatik telefonları kullanamıyorum.Özelliklere bakınca alasım geliyor ama bu dokunmatiği çıkaranlara ne diyeyim bilmiyorum.
Hem dokunmatik hem de klavyesi olan telefonlar var ama onların da işlevleri kısıtlı. Ne yapsam. Nokia'nın modeli var. Fakat onun işletim sistemi sıkıntılı.
Yokmudur bana bir çözüm öneren?
bilgisayarhocam' Alıntı:arkadaşımda iphone var adam çektiği fotoğrafı bluetooth ile bilgisayara yollayamıyor. bukadar da kısıtlama olması çok saçma. samsung bence kendini çok geliştirdi ve şu an s3 den daha iyi bir telefon yok. ama uzun süreli kararlılıkta iphone daha başarılı diyebiliriz. sağlamlık ve uzun süre kullanımda sanırım iphone daha başarılıdır.
iphone4s kaş lirahbasdereli' Alıntı:Satılık 4s var diyelim o zaman iphone'un epey raklamı döndü iş çıkartırız belki)
iphone5 hocam bekleyın az kaldıozlem22' Alıntı:arkadaşlar telefonu henüz görmedim aranızda deneyen var mı? bayan için kullanımı uygun mudur, sanki biraz büyük gibi? telefonumu yenilemeyi düşünüyorum da galaxy S II mi III mü yoksa iphone mu hangisi daha iyidir?
kesınlıkle bılen bılırZizu_' Alıntı:İphone kullanmadan önce ne gerek var, bu çılgınlık nedir diyordum. Almadan önce çok düşündüm, vazgeçtim.
Aldıktan birkaç saat sonra verdiğim parayı düşünmedim bile. Ağzımdan keşke kelimesi hiç çıkmadı.
Bence telefon alacaksanız Samsung vs alabilirsiniz.
Fakat telefon değil farklı birşey istiyorsanız kesinlikle iphone 4s deneyin derim.![]()
Pişman olmayacaksınız.
btnotlari' Alıntı:iphone5 hocam bekleyın az kaldıozlem22' Alıntı:arkadaşlar telefonu henüz görmedim aranızda deneyen var mı? bayan için kullanımı uygun mudur, sanki biraz büyük gibi? telefonumu yenilemeyi düşünüyorum da galaxy S II mi III mü yoksa iphone mu hangisi daha iyidir?
yok hocam tarıh ekım gıbı denıyor ..ios6dun tanıtıldı hocam zaten ama ıphone5 den ses yok sımdılık ufak tefek bılgıler var faccebook entegre sekılde gelıcek vs ...hbasdereli' Alıntı:btnotlari' Alıntı:iphone5 hocam bekleyın az kaldıozlem22' Alıntı:arkadaşlar telefonu henüz görmedim aranızda deneyen var mı? bayan için kullanımı uygun mudur, sanki biraz büyük gibi? telefonumu yenilemeyi düşünüyorum da galaxy S II mi III mü yoksa iphone mu hangisi daha iyidir?
Bellimi hocam çıkış tarihi ios6 ile birlikte mi gelecek acaba?
okadar para ver radyo dinleyememeokyanus41' Alıntı:iphone'nin kendine özgü işletim sistemi var. sIII'ün is android vede son sürüm. binlerce uygulama varken iphone'nun kendine özgü kısıtlı dünyasına girmek isterseniz iphone alın.ama bence hata edersiniz. ilk duyduğumda inanamamıştım ama bu binlerce liralık ünlü cihazda radyo bile yokmuş. sd kart desteği de yok.
bence daha düşer yada ii bi kampanya fln denk gelir..ozlem22' Alıntı:2 gün önce teknosa ve mediamarkt a gittim 1999tl galaxy s III, istanbul bilişimde 1849a buldum resmi distribütör garantisindedir yazıyo burdan alsam sıkıntı olur mu, daha ucuza başka yerlerde bulabilir miyim yalnız paralel ithalat filan olmicak..bilgisi olan var mııııı?
http://www.istanbulbilisim.com.tr/i9300 ... PanelStart