Arkadaslar kendi aracimi satiyorum ilgilenen arkadaslara yardimci olabilirim...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 083/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 083/detay/
Fiyat pahalı. :mrgreen:alley_upp' Alıntı:Fiyata pahali olmus denmedigine gore fiyat normalmis)
Seni mi kıracağız hocam ya hemen yazalım "FİYAT PAHALIYMIŞ HOCAM YAalley_upp' Alıntı:Fiyata pahali olmus denmedigine gore fiyat normalmis)
u_kucuk3' Alıntı:Seni mi kıracağız hocam ya hemen yazalım "FİYAT PAHALIYMIŞ HOCAM YAalley_upp' Alıntı:Fiyata pahali olmus denmedigine gore fiyat normalmis)
"
Ayrıca hayırlı satışlar hocam![]()
xtasy' Alıntı:hocam neden satıyorsun
Sende haklisin clio ya binmek istersen alirsin tabi. Ama millet senin kafanda olsaydi kimse dunyanin en cok satilan araci olan corollaya 60bin vermezdirunalone' Alıntı:40 bine gidip 0 araba alırım daha ii![]()
Hocam arac soyledigin gibiyse yanlis yapmissin elegant olduguna emin misinmisskinn' Alıntı:o km ye o fiyat çok fazla, 63 km de aynı model arabaya 37 bin istediler almadım. servis bakımlıydı kazası boyası da yoktu yanın da kışlık lastiklerini de veriyorlardı. hayırlı satışlar...
Ne zaman sattiniz hocam ve paketi neydi.ona bakarsaniz 30 za da corolla varkemalkarademir' Alıntı:BEN 43000 DEKİ COROLLAMI 37000 SATTIM
ne yapmak gerekir pekifanfatih' Alıntı:Değerinde mal satmak süre alır hocam. Daha çok güncellersin. 8)
hocam bu aracın ederi ne kadar sizce ?hasari' Alıntı:Bir aracı değerinden fazla satamazsın dolayısıyla biraz daha inmeniz gerekecek.![]()
Hocam aracın sizin gözünüzde eminim çok daha değerlidir ama bana kalırsa 36.000 TL. Tabi bu şahsi fikrim siz bu fiyata satmayabilirsiniz. Eğer ihtiyacınız yoksa yerinizde olsam hiç satmam.alley_upp' Alıntı:hocam bu aracın ederi ne kadar sizce ?hasari' Alıntı:Bir aracı değerinden fazla satamazsın dolayısıyla biraz daha inmeniz gerekecek.![]()
hasari' Alıntı:Hocam aracın sizin gözünüzde eminim çok daha değerlidir ama bana kalırsa 36.000 TL. Tabi bu şahsi fikrim siz bu fiyata satmayabilirsiniz. Eğer ihtiyacınız yoksa yerinizde olsam hiç satmam.alley_upp' Alıntı:hocam bu aracın ederi ne kadar sizce ?hasari' Alıntı:Bir aracı değerinden fazla satamazsın dolayısıyla biraz daha inmeniz gerekecek.![]()
![]()