sero35' Alıntı:15 gunde kac km yol yaptıgına baglı hocam iyi olup olmadığı
hacı o zaman durduğu yerde 5-6 dk beklemek lazım lpg ye geçmesini.ben 5-6 dk da gideceğim yere varırım..tcoalngsau' Alıntı:eğer sabah çalıştırınca gaza geçmesini beklemeden kalkıyorsanız ve gün içindede bir kaç kere böyle kontak kapatıp açtığınızı düşünürsek.Ve günde 40-50 km yol yapıyoresanız belki normal oalbilir..onun dışında çok gibi..mesela ben kendimden örnek veriyim, sürekli lpg ye geçmesini beklerim ve aracı spor kullanmam yani ani kalkış v.s yapmam..yinede 5 ay da ancak çeyrek depo benzin gidiyor.
sero35' Alıntı:15 gunde kac km yol yaptıgına baglı hocam iyi olup olmadığı
brc nin yeni cıkn modeli 30 sn. içinde geçiyor tüpe sıcaklığa bakmadan.celalizm' Alıntı:bende de aynı sorun varsabahları 5 dk da geçiyor lpg'ye. 6 dakikada da okula geliyorum
1 dk 1 dk dir 8)
technolog' Alıntı:brc nin yeni cıkn modeli 30 sn. içinde geçiyor tüpe sıcaklığa bakmadan.celalizm' Alıntı:bende de aynı sorun varsabahları 5 dk da geçiyor lpg'ye. 6 dakikada da okula geliyorum
1 dk 1 dk dir 8)
technolog' Alıntı:brc nin yeni cıkn modeli 30 sn. içinde geçiyor tüpe sıcaklığa bakmadan.celalizm' Alıntı:bende de aynı sorun varsabahları 5 dk da geçiyor lpg'ye. 6 dakikada da okula geliyorum
1 dk 1 dk dir 8)
hgx2' Alıntı:lpg ye geçiş sıcaklığını düşürtebilirsiniz ama nasıl bir problem çıkarır bilmem
crepis' Alıntı:araç günde 3 kez motoru soğuk olarak benzinle çalışmış ve her çalışmasında ortalama 50 kuruşluk benzin tüketmiş bence gayet normal. hiç ayarlarıyla oynamayın derim