hakanyandım
Üye
Soru1: Arkadaşlar iki yıllık büro yönetimi ve yönetici asistanlığı bölümü okunursa branş değişikliğinde büro yönetimi ve sekreterlik öğretmeni olunabilir mi? Yoksa yalnızca 4 yıllık tarih sosyoloji gibi bölümlere mi branş değişikliği hakkı verilir?
Soru2: Üniversitede alınan yada daha önce açık öğretim okunupta alınan derslerden muafiyet sağlanıyor mu?
Soru3: * Bu programa alınacak öğrenciler staj, klavye sınavı ve uygulama derslerini almak zorundadırlar. Bu durumda her hafta Eskişehir'e mi gitmek gerekir?
teşekkürler..
Soru2: Üniversitede alınan yada daha önce açık öğretim okunupta alınan derslerden muafiyet sağlanıyor mu?
Soru3: * Bu programa alınacak öğrenciler staj, klavye sınavı ve uygulama derslerini almak zorundadırlar. Bu durumda her hafta Eskişehir'e mi gitmek gerekir?
teşekkürler..

,ama geçen sene sınıf öğretmenlerine verilen yan alana geçiş hakkından dolayı herkes bu ihtimalin olabileceğini düşünüyor.
siz neler yapıyorsunuz, ders çalışabiliyor musunuz?
aynı durumdayız. 31 saat derse girince, beyin filan kalmıyor. Ünideki gibi kendimi odaya kapatacağım hata sonları. Yapacak bişey yok