hanedantr' Alıntı:bu arada hala bir ikinci üni. bölümü açılmadı bence açılmalı orada yazısırız aynı bölümde olanlar sınavlar felan iyi olur baya bir sayımız var çünkü
Evet, çok işe yarar bir başlık olur. Kime iletmek lazım acep?
hanedantr' Alıntı:bu arada hala bir ikinci üni. bölümü açılmadı bence açılmalı orada yazısırız aynı bölümde olanlar sınavlar felan iyi olur baya bir sayımız var çünkü
karinca_52' Alıntı:finallerde geçsede artık 2 olsak :mrgreen:
karinca_52' Alıntı:bu sembolik mantıksızlık dersine nasıl çalıştınız ya .... kitabı açmak dahi istemiyorum onu görünce :mrgreen:
hocam Halil Ozgen, kisisel gelisim uzmani var.sagolsun mantik kitabinin ozetlerini cikartip gonderdi. ben onlardan calistim 100 aldim. problem kitapta bizde degil yani. hic bilmeyen birinin kesinlikle anlayamayacagi bir kitap. Halil beyin face de AOF SOSYOLOJİ 1.SİNİF DERS OZETLERİ adinda bir grubu var. ordanda kitaptaki konulari tek tek anlatip sorulari cozuyor videolari youtube da da var sanirim. bi bakin gayet kolay gelecektir eminim. ozellikle dekarinca_52' Alıntı:bu sembolik mantıksızlık dersine nasıl çalıştınız ya .... kitabı açmak dahi istemiyorum onu görünce :mrgreen:
hocam açıköğretimde matematik yoktu ki, nerden okuyorsunuzRüzgara Karşı'' Alıntı:o alanı (ilköğretim matematik öğretmenliği) çok sevdiğimden dolayı okuyorum.dijitalyerli' Alıntı:neden 2. üni. okumayı tercih ettiniz? merakımdan soruyorum?
hocam açıköğretim fakültesi değil, örgün - eğitim fakültesidesertrose' Alıntı:hocam açıköğretimde matematik yoktu ki, nerden okuyorsunuzRüzgara Karşı'' Alıntı:o alanı (ilköğretim matematik öğretmenliği) çok sevdiğimden dolayı okuyorum.dijitalyerli' Alıntı:neden 2. üni. okumayı tercih ettiniz? merakımdan soruyorum?
hocam başladık artık bitirmek lazım.faruk8542' Alıntı:Bölümler neolacak muhteremler.. bıracakmısınız. yoksa eylüle harçlar yatmayacakmı..derslerin zorunlu olmasına en çok aöf üzülecek gibi ha adamların para kaynağı kurayacak haa. :mrgreen:
desertrose' Alıntı:anladım hocam. Hem çalışıp hem okuyor musunuz? Okulu nasıl ayarladınız? Ben de istiyorum da matematik, tekrar sınava girmek lazım işte. Bir de derslere nasıl devam ettiğinizi, bölüm mü öğretmenlik mi okuduğunuzu söylerseniz mutlu olucam. :wink:
evet hocam hem çalışıp hem okuyorum. 2. öğretim olduğum için derse girmek sıkıntı değil ama alan dersleri zorlayabiliyor. okulda fazla ders almadım, çat pat gidiyoruz bir şekilde. 1 sene daha idare edeceğiz...desertrose' Alıntı:anladım hocam. Hem çalışıp hem okuyor musunuz? Okulu nasıl ayarladınız? Ben de istiyorum da matematik, tekrar sınava girmek lazım işte. Bir de derslere nasıl devam ettiğinizi, bölüm mü öğretmenlik mi okuduğunuzu söylerseniz mutlu olucam. :wink:
önemli değil hocam.desertrose' Alıntı:Rüzgara Karşı hocam teşekkürler. Ben de matematik okumak istiyorum ama işte tekrar sınava hazırlanmak zor geliyor. Gelecek yıl açıköğretime kayıt yaptırmazsam düşünüyorum ders çalışmayı ama bakalım. Bilgilendirmeniz için sağolun
İtalya'ya ne ara gittin müdürkarinca_52' Alıntı:italyadan herkese selamlar...dönüşde sınav var hayırlısı![]()