Arkadaşlar twitterda konuyu tt yapalım.
maverick07' Alıntı:sağlık bakanı çıkıyor bir doktor bıçaklandığı için benim en acı günüm diyor tüm önlemleri alacağız diyor bizimkisi aval aval bakıyor.
mert02' Alıntı:maverick07' Alıntı:sağlık bakanı çıkıyor bir doktor bıçaklandığı için benim en acı günüm diyor tüm önlemleri alacağız diyor bizimkisi aval aval bakıyor.
Hocam bırakalım da aval aval baksın açıklama yapması daha kötü olur. Ya açıklamasında o öğrenciyi de o öğretmenler yetiştirdi suç onların derse ne olacak. Dermi der beklerim bu bakandan
seldabal' Alıntı:aynen biz de az önce bunu konuştuk, nasıl güzel birlik oldular doktorlarfulbt' Alıntı:bende haberi biraz önce seyrettim..doktorları takdir ediyorum...bizde olmayan birliği beraberliği onlar gösteriyorlar... :verymad:
:verymad:
Bu uygulansın 3 gün 500 TL ek ödeme alınmazsa namerdim. Ama bizim silikler bunu anlamayacaklar hiçbir zaman.spring' Alıntı:seldabal' Alıntı:aynen biz de az önce bunu konuştuk, nasıl güzel birlik oldular doktorlarfulbt' Alıntı:bende haberi biraz önce seyrettim..doktorları takdir ediyorum...bizde olmayan birliği beraberliği onlar gösteriyorlar... :verymad:
:verymad:
kesinlikle öyleee birlik beraberlik gösterebilsek keşke bu ülkede yaklaşık 700.bin öğretmen var arkadaşlarr sadece bir gün okula gitmesek hayat durur ama bizde o yetenek yokk( çok üzücüü...
mfk' Alıntı:Eğitim Bir Sen den Pazartesi 1. derse girmeme eylemi için karar çıktı sanırım.
inanakyol' Alıntı:mfk' Alıntı:Eğitim Bir Sen den Pazartesi 1. derse girmeme eylemi için karar çıktı sanırım.
Hocam bütün sendikalar birleşip aynen doktorların yaptığı gibi iş bırakma eylemi yapıp doktorların yaptığı gibi yürümedikçe 1 saat derse girmeme eyleminden nasıl bir sonuç bekleniyor.
Yok Ankara'yı sallayacaklarmışAmisos' Alıntı:inanakyol' Alıntı:mfk' Alıntı:Eğitim Bir Sen den Pazartesi 1. derse girmeme eylemi için karar çıktı sanırım.
Hocam bütün sendikalar birleşip aynen doktorların yaptığı gibi iş bırakma eylemi yapıp doktorların yaptığı gibi yürümedikçe 1 saat derse girmeme eyleminden nasıl bir sonuç bekleniyor.
Okulda öğretmenler odasında mı oturacaklarmış?
mfk' Alıntı:Eğitim Bir Sen den Pazartesi 1. derse girmeme eylemi için karar çıktı sanırım.
bilgin5255' Alıntı:gerçekten doktorla öğretmen arasındaki tutum farkını görünce öğretmenliğin tamamen itibarını kaybettiğini gördüm.
BTFormator' Alıntı:EBS'nin anasayfasında Pazartesi 1.Ders için eylem duyurusunu yapmışlar... (1 Ders yeterli değil 1 gün olması lazım ama umarım diğer sendikalarda katılır ve kitlesel bir eylem olur)