muhan44' Alıntı:http://www.kayipsehir.biz
Buzkırıcı' Alıntı:ben sınıfçıyım yan alanım bilgisayar.Dekan imzalı bu zaten bize zamanında bilgisayar derslerine girme hakkını verdi ben de kullandım.İşte olursa ayın 19unda bizden isteyen olursa teknoloji tasarım veya zihin engelliler sınıf öğretmenliğine alan değişikliği yapma hakkını verecekler ben de kullanacağım.Tercihim zihin engelliler.
zilal' Alıntı:300 puanlu bilişimciler çıkacak ortaya
belki de formatörlük belgesinden bahsediyodur.
geçen yaşlı bir sınıf öğretmeni yanıma gelip aslında ben formatör öğretmenim ama yapmıyorum dedi. 95 te kursa gidip belge almış![]()
:scared: evet yaa lanet olsun asla ildışıyla yer değiştiremeyecez artık :cry:zilal' Alıntı:300 puanlu bilişimciler çıkacak ortaya
zilal' Alıntı:300 puanlu bilişimciler çıkacak ortaya
geçen yaşlı bir sınıf öğretmeni yanıma gelip aslında ben formatör öğretmenim ama yapmıyorum dedi. 95 te kursa gidip belge almış![]()
Teknik eğitimler çok eski sonuçta hocam. 96'da 3 tane bilgisayar öğretmenimiz vardı :++:akrep026' Alıntı:zilal' Alıntı:300 puanlu bilişimciler çıkacak ortaya
O zaman Bilgisayar var mıymış...Bill Gates bile yoktu be...
uhaha:
Diplomanda mı yazıyor yan alanın, yoksa ayrı bir belge mi?Buzkırıcı' Alıntı:ben sınıfçıyım yan alanım bilgisayar.Dekan imzalı bu zaten bize zamanında bilgisayar derslerine girme hakkını verdi ben de kullandım.İşte olursa ayın 19unda bizden isteyen olursa teknoloji tasarım veya zihin engelliler sınıf öğretmenliğine alan değişikliği yapma hakkını verecekler ben de kullanacağım.Tercihim zihin engelliler.