booking den yüksek puanlı otellerden seç hocam. Özellikle yorumlara bak. kAhvaltı yorumlarına dikkat et. Kahvaltısı güzel olanlardan seç. akşam Yemekli otel alma. Dışarda kafana göre yersin hem yemek için otele dönerek vakit harcamazsın. Youtube dan roma turu yapanlara bak. Nerelere nasıl gidilir çoğu püf noktasını öğrenebilirsin.Merhaba arkadaşlar. Yeşil pasaportu alıp, temmuz için eşimle beraber Romaya bilet aldık. 5 gün kalacağız. Giden oldumu hiç? İyi konumda uygun güvenilir otel arıyorum.
Başlık roma turu yapan var mı olacaktı?
Aynen hocam otelde kahvalti yapip cikmak mantikli. Bookinge bakiyorum ama karar veremiyorum işte. Dedim gidip kalan biri varsa daha iyi olur.booking den yüksek puanlı otellerden seç hocam. Özellikle yorumlara bak. kAhvaltı yorumlarına dikkat et. Kahvaltısı güzel olanlardan seç. akşam Yemekli otel alma. Dışarda kafana göre yersin hem yemek için otele dönerek vakit harcamazsın. Youtube dan roma turu yapanlara bak. Nerelere nasıl gidilir çoğu püf noktasını öğrenebilirsin.
Zaten yemekleri disarda yeriz hocam sadece aklima takilanlardan biride şu: 5 yaşinda bi kizim var. Yuruyebilirmi bizle. Bebek arabasini da gotursemmi ?bir süre önce italyadaydım ve hotelde kahvaltı vardı ancak ballı ekmek yiyebildim sadece çıkan ürünlerde olduğunu bilmediğim için
Çok iyimiş hocam. Peki başka secenekler de oldumu yani keske burada kalsaydik dediginiz ? Birde 5 yaşında bi kizim var. O da gelecek. Bebek arabası almak mantıklimi sizceAlbergo Etico Roma otelinde kalmıştık. Odalar falan çok güzeldi ve temizdi. Booking puanı 9.2 zaten. Konumu da iyiydi her yeri yürüyerek gezmiştik.
Booking'de otel açıkmasında şöyle diyor ;
Roma'daki Piazza del Popolo'ya 600 km uzaklıkta yer alan Albergo Etico Roma kar amacı gütmeyen etik bir oteldir. Otel ücretsiz Wi-Fi ile donatılmış klimalı konaklama birimleri sunmaktadır. Engelliler tarafından işletilen bu 3 yıldızlı otelde 24 saat açık resepsiyon bulunmaktadır. Villa Borghese Parioli semtinde hizmet veren tesis Via Condotti'ye 1,9 km mesafededir.
Biz 2019'da gitmiştik hocam. O zaman farklı seçeneklere de bakmışızdır mutlaka ama bu otel fiyat performans açısından mantıklı gelmişti. Bir de engellilerin çalıştığı ve kar amacı gütmeyen bir otel olması açısından tercih etmiştik. Otelden çıkıp Trevi Çeşmesi, İspanyol merdivenleri gibi yerlere yürümek 15-20 dk falan sürüyordu. Çocukla biraz daha uzayabilir tabi ama geze geze gittiğiniz için çok uzun da gelmiyor. Collesium bi tık daha uzak kalıyor. Günlük 15-20 bin civarında adım atıyorduk. O yüzden bebek arabası elzem. Kesinlikle götürün. Bu arada otele çok yakında metro durağı da var. Onu da kullanabilirsiniz tabi ama zaten Roma için açık hava müzesi tabiri kullanılır ya o çok doğru. Harita elinizde dolaşmak daha keyifli bence.Çok iyimiş hocam. Peki başka secenekler de oldumu yani keske burada kalsaydik dediginiz ? Birde 5 yaşında bi kizim var. O da gelecek. Bebek arabası almak mantıklimi sizce
Bı otelin adresi. Telefon numarasını özelden gönderiyorum. Öyle aşırı lüks bir otel değil ama en azından merkezde ve her yere ulaşımı kolay. Ayrıca sahibi türk. Çalışan personeller türkçe biliyorBana da gonderebilirmisin hocam
bu otelin otoparkı var mı hocam?Bı otelin adresi. Telefon numarasını özelden gönderiyorum. Öyle aşırı lüks bir otel değil ama en azından merkezde ve her yere ulaşımı kolay. Ayrıca sahibi türk. Çalışan personeller türkçe biliyor
geçen yaz ben burada kaldım, tavsiye ederim, romaya tekrar gidersem kesinlikle yine burda kalırım, sahibi ayşegül hanım her konuda yardımcı oluyorinstagramdan miahouseroma yazın,otel sahibi Türk, rehberlikte yapıyor.En azından fikir alırsınız.
Hocam 15 tatil de gittim bende. Havaalanından Termini ye metro ve otobüsle ulaşım var. Yanınıza çok fazla eşya almayın ve değerli eşyalarınızı yanınızda ve dikkatli taşıyın. Roma , hırsızlık konusunda Avrupa da 1. sırada. (Google a bakabilirsiniz). Kolezyum-Trevi Çeşmesi-İspanyol Merdivenleri üçgenin de ya da temini ye yakın bi yerde konaklarsanız her yere yürüyerek gidebilirsiniz. Castel Romano Outlet Center da pek çok markanın indirimli ürününü bulabilirsiniz. Buraya termini önünden gidiş dönüş biletini 15 Euro ya alabilirsiniz. En erken saat 11.30 da otobüs var.Benim de kısmetse bir Roma planım var. Otel konusunda ve diğer konularda tavsiye alabilirim. Daha önce giden arkadaşlar tavsiye verebilir mi acaba.
Ucak saatlerine bakıyorum sabah 9 bucuk gibi romadan İstanbula sefer var . En geç 6.30 7 gibi havaalanina varmak gerek zannedersem .
Romadan havaalanina sabah ulaşımı nasil sıkıntılı mi acaba.
Veya öğlen uçağına mi bakalim dönüş için.
Fikirlerinize açığım.
Konuştum da yer yokmuş malesef bakıyorum hala. Tesekkurlerinstagramdan miahouseroma yazın,otel sahibi Türk, rehberlikte yapıyor.En azından fikir alırsınız.