Reseller Club Türkiye Pişmanlığım

Kodla Büyü

taytaylan

Üye
Türkiye'de saolsun memnun olduğum sağlam bir hosting firması var.Ancak bir müşterimize kuracağımız script için özellikler uymayınca resellerclub dan hosting alalım dedik.demez olaydık.Pişman olduk.

Öncelikle domain Dns değişikliği 3 gün sürüyor bilgisi geldi. (Yazıyla ÜÇ GÜN)
Daha sonra domainimiz bir türlü yeni aldığımız alana yönlenemedi.reseller club Türkiye'nn anladığım kadarı ile tek (rakamla 1 ) türkçe bilen elemanı semih Bey bu kez de MMX recordlarından ve 3 A recordlarından bahsetmeye başladı.

Ayrıcas Sınırsız olarak lanse edilen hosting paketlerinde e-mail ile 20 Mb üzerinde dosya yollanamayacığını öğrendim.

Türkiye telefonlarını da açmıyorlar.Ayrıca fatura talebimize de kesinlikle cevap vermiyorlar.Türkiye'de ofisleri olmasına rağmen fatura kesmiyorlar.

Kesinlikle Tavsiye etmiyorum arkadaşlar.

Pişman oldum,bu arada işimiz de kaçtı.Ve biz hala bekliyoruz.

Bu islerde web sitesinden çok hosting aldığımız yerlerinde çok önemli olduğunu anladım.
Benim çalıştığım firma biraz pahalı ama her yönü İle çok iyi bir firma
Umarım bir an önce halledebilirsiniz hocam

Merhabalar ;
Öncelikle geçmiş olsun.Çalıştırmak istediğiniz script nedir acaba öğrenebilr miyim ? Belki ben yardımcı olabilirim size.
Fatura kesimi yapmaktayız.

Firma Bilgilieri:

Firma Sahibi:Hüseyin YAVUZ
Firma Ünvanı:Dilara İnternet ve Bilişim Hizmetleri
Vergi Dairesi:BURDUR / MERKEZ
Vergi No:9410605114
Web:www.dilarabilisim.com
Msn:huseyin@dilarabilisim.com
Gsm:0.544.502.85.86 / 0.554.639.92.75 / 0.531.857.90.90
Adres:Burç Mah. Nafizbey Cad. Arı Apt. 2.Blok Kat:4 BURDUR / MERKEZ
Türkiye İletişim Başkn. Yetkili Yer Sağlayıcısı Belge No:YS-(2418)

Hocam yaşadığınız sorunu çözdünüzmü bilemiyorum ancak bizim reselelrclub bayiliğimiz var dns değişikliğinde o şekilde problemler yaşamadık. Hostunuzun taşınmasını onlarmı yaptı siz mi taşıdınız. DNS oturmamasının çeşitli nedenleri olabilmektedir.

Sıkıntınızı çözemediyseniz yardımcı olmaya çalışırız.

Firma Ünvanı: Sanal Reyon
Sahibi ve Vergi Mükellefi: Asiye Bilgin
Vergi Dairesi: 19 mayıs

Açık Adres: Bahçelievler Mahallesi Mevlana cad. no: 12/A İlkadım / SAMSUN
Telefon Numarası: +903622344434 ( İşyeri değişikliği nedeniyle sabit telefonda telekomdan kaynaklı bir arıza var bu günlerde GSM ile sorunsuz ulaşabilirsiniz.)
GSM: 05307678301
Fax: +903622330697
Centoshost Telekom İletişim Başkanlığı Tarafından Yetki Belgesine Sahip Resmi Firmadır. Belge No:2342

BBNET
Geri