Türkiye'de saolsun memnun olduğum sağlam bir hosting firması var.Ancak bir müşterimize kuracağımız script için özellikler uymayınca resellerclub dan hosting alalım dedik.demez olaydık.Pişman olduk.
Öncelikle domain Dns değişikliği 3 gün sürüyor bilgisi geldi. (Yazıyla ÜÇ GÜN)
Daha sonra domainimiz bir türlü yeni aldığımız alana yönlenemedi.reseller club Türkiye'nn anladığım kadarı ile tek (rakamla 1 ) türkçe bilen elemanı semih Bey bu kez de MMX recordlarından ve 3 A recordlarından bahsetmeye başladı.
Ayrıcas Sınırsız olarak lanse edilen hosting paketlerinde e-mail ile 20 Mb üzerinde dosya yollanamayacığını öğrendim.
Türkiye telefonlarını da açmıyorlar.Ayrıca fatura talebimize de kesinlikle cevap vermiyorlar.Türkiye'de ofisleri olmasına rağmen fatura kesmiyorlar.
Kesinlikle Tavsiye etmiyorum arkadaşlar.
Pişman oldum,bu arada işimiz de kaçtı.Ve biz hala bekliyoruz.
Öncelikle domain Dns değişikliği 3 gün sürüyor bilgisi geldi. (Yazıyla ÜÇ GÜN)
Daha sonra domainimiz bir türlü yeni aldığımız alana yönlenemedi.reseller club Türkiye'nn anladığım kadarı ile tek (rakamla 1 ) türkçe bilen elemanı semih Bey bu kez de MMX recordlarından ve 3 A recordlarından bahsetmeye başladı.
Ayrıcas Sınırsız olarak lanse edilen hosting paketlerinde e-mail ile 20 Mb üzerinde dosya yollanamayacığını öğrendim.
Türkiye telefonlarını da açmıyorlar.Ayrıca fatura talebimize de kesinlikle cevap vermiyorlar.Türkiye'de ofisleri olmasına rağmen fatura kesmiyorlar.
Kesinlikle Tavsiye etmiyorum arkadaşlar.
Pişman oldum,bu arada işimiz de kaçtı.Ve biz hala bekliyoruz.