egea içlerinde en iyisi tabii 1.3 ya da 1.6 seçeneği 1.4 den uzak durun ?Merhaba arkadaşlar, şehir içi kullanacağım araç arayışı içindeyim. Başlıkta belirttiğim araçlar arasında hangi modeli ve motor seçeneğini önerirsiniz. Çok fazla sorun çıkarmayan ve memnun olduğunuz yönleri paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler
hayırlı olsun hocam 2 sene kullandım tam şehir içi arabası şehirler arası da fena değil ama çok uzun yollarda üzer biraz kazasız belasız inşallahHerkese teşekkürler, temiz 2012 hundai accent era 1.4 Benzin&lpg de karar kıldım, aldım![]()
Teşekkür ederim hocam, daha güzelleri sizlerin olsunhayırlı olsun hocam 2 sene kullandım tam şehir içi arabası şehirler arası da fena değil ama çok uzun yollarda üzer biraz kazasız belasız inşallah
Benim Broadway'de şehir içinde çok iyi bencehayırlı olsun hocam 2 sene kullandım tam şehir içi arabası şehirler arası da fena değil ama çok uzun yollarda üzer biraz kazasız belasız inşallah
bir de saniyeye az giden arabadir ?En iyi araba sahip olduğun arabadır![]()
1.4 fire önermem yağ yakma kronik ve motor kapağı açmaya kadar gidiyor segmanlar vs vs tasarruf edecez diye 40 50 bin masraf yapmayın özellikle lpg lilerde var. Arkadaşın araba şimdi sanayide, dizeli alınırönce ki arabam egea 1.4 fire idi fakat hantaldı. şimdi symbol benzinli kullanıyorum. symbol egeaya göre daha az yakıyor ve daha seri. egeanın dizelini de kullandım. egea alacaksan dizel tercih et.
egea 1.4 fire modellerinin bazılarında yağ yakma gibi kronik sorunlar var
Kardeşim bende C-Elysee var, 301 ile herşeyi aynı. 2019 dan beridir sadece 15.000 km bir yağını koyuyorum. 45.000 km mazot filtresi rutin şeyler dışında yakıt yönünden on numara. 115 e sabitle uzun yolda 4 ile 4.3 litre arası değişir yakıt. 5000 km ortalamada aracın ölçtüğü şehir içi dışı 4.7 litre. Daha çok şehir içi dur kalklar olmasına rağmen rakam bu.Bagajına diyecek yok. Koltuk diz mesafesi d segmentle yarışır. Sürücü ve ön yolcu tarafında da diz mesafesi ve aracın iç ferahlığına diyecek yok. Ayrıca yerden yüksek ben dağ bayır gezmek içinde aldım. Araç hafif bir araç sonuçta. Bir Audi, Ww değil elbette. Ben tercihimi bu yönde belirledimMerhaba arkadaşlar, şehir içi kullanacağım araç arayışı içindeyim. Başlıkta belirttiğim araçlar arasında hangi modeli ve motor seçeneğini önerirsiniz. Çok fazla sorun çıkarmayan ve memnun olduğunuz yönleri paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler
EGEA 1.3 (2020 model, 70 bin km) dizel yakıt harcaması..Kardeşim bende C-Elysee var, 301 ile herşeyi aynı. 2019 dan beridir sadece 15.000 km bir yağını koyuyorum. 45.000 km mazot filtresi rutin şeyler dışında yakıt yönünden on numara. 115 e sabitle uzun yolda 4 ile 4.3 litre arası değişir yakıt. 5000 km ortalamada aracın ölçtüğü şehir içi dışı 4.7 litre. Daha çok şehir içi dur kalklar olmasına rağmen rakam bu.Bagajına diyecek yok. Koltuk diz mesafesi d segmentle yarışır. Sürücü ve ön yolcu tarafında da diz mesafesi ve aracın iç ferahlığına diyecek yok. Ayrıca yerden yüksek ben dağ bayır gezmek içinde aldım. Araç hafif bir araç sonuçta. Bir Audi, Ww değil elbette. Ben tercihimi bu yönde belirledim
keşke bende çekseymişim benimki de 3.9 - 4.1 arası gidip geliyor sen gazladın herhalde hocamEGEA 1.3 (2020 model, 70 bin km) dizel yakıt harcaması..
Çoğunlukla şehiriçi..keşke bende çekseymişim benimki de 3.9 - 4.1 arası gidip geliyor sen gazladın herhalde hocambu arada bu arabalar egeanın eline su dökemez