ismailmeto
Site Gezgini
arkadaşlar rapid premium ve hot file hesabı almak istiyorum. ilgili olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim 

ismailmeto' Alıntı:kendi sitesinde havale seçeneği yok. bide 9,99 euro piyasada 10 tl ye satılıyor. bir kaç kişiye mail yolladım cvp gelmedi.
bide forumda sorayım istedim.
ercrah' Alıntı:bende bir site önereyim
tomtest.net
kayıt olman gerekli.
giriş yaptıktan sonra TOOLS menüsüne en üstte bulunan "Multi Premium Link Generator Online" menüsü aracılığıyla Rapid için günlük 10 Gb boyutundaki (Tek dosya limiti 2Gb) dosyalarını hız limitine takılmadan indirebiliyorsun.
sadece rapid değil hotfile vb. yaklaşık 8 siteyi kullanabiliyorsun.
hatta linklerini Premium'a çevirdikten sonra EXPORT IDM seçeneği ile internet download manager dosyası haline getirip ilgili program aracılğıyla da indirebilirsin.
Güzel paylaşım teşekkürler.ercrah' Alıntı:bende bir site önereyim
tomtest.net
kayıt olman gerekli.
giriş yaptıktan sonra TOOLS menüsüne en üstte bulunan "Multi Premium Link Generator Online" menüsü aracılığıyla Rapid için günlük 10 Gb boyutundaki (Tek dosya limiti 2Gb) dosyalarını hız limitine takılmadan indirebiliyorsun.
sadece rapid değil hotfile vb. yaklaşık 8 siteyi kullanabiliyorsun.
hatta linklerini Premium'a çevirdikten sonra EXPORT IDM seçeneği ile internet download manager dosyası haline getirip ilgili program aracılğıyla da indirebilirsin.