Rapid ve hotfile hesabı satan varmı (1 aylık )

Kodla Büyü
kendi sitesinde havale seçeneği yok. bide 9,99 euro piyasada 10 tl ye satılıyor. bir kaç kişiye mail yolladım cvp gelmedi.
bide forumda sorayım istedim.

ismailmeto' Alıntı:
kendi sitesinde havale seçeneği yok. bide 9,99 euro piyasada 10 tl ye satılıyor. bir kaç kişiye mail yolladım cvp gelmedi.
bide forumda sorayım istedim.

Anladım.
Alldebrid, real-debrid gibi birçok sunucudan indirme olanağı sunan siteler var. Rapidshare'de herhangi bir sorun çıkarmadan indirme yapılabiliyor, diğer sunucularda zaman zaman sorunlar çıkıyor.

Bu sitelere bir bak istersen. Gerçi alldebrid çok bozmuş diyorlar.

bende bir site önereyim

tomtest.net

kayıt olman gerekli.

giriş yaptıktan sonra TOOLS menüsüne en üstte bulunan "Multi Premium Link Generator Online" menüsü aracılığıyla Rapid için günlük 10 Gb boyutundaki (Tek dosya limiti 2Gb) dosyalarını hız limitine takılmadan indirebiliyorsun.
sadece rapid değil hotfile vb. yaklaşık 8 siteyi kullanabiliyorsun.

hatta linklerini Premium'a çevirdikten sonra EXPORT IDM seçeneği ile internet download manager dosyası haline getirip ilgili program aracılğıyla da indirebilirsin.

ercrah' Alıntı:
bende bir site önereyim

tomtest.net

kayıt olman gerekli.

giriş yaptıktan sonra TOOLS menüsüne en üstte bulunan "Multi Premium Link Generator Online" menüsü aracılığıyla Rapid için günlük 10 Gb boyutundaki (Tek dosya limiti 2Gb) dosyalarını hız limitine takılmadan indirebiliyorsun.

hatta linklerini Premium'a çevirdikten sonra EXPORT IDM seçeneği ile internet download manager dosyası haline getirip ilgili program aracılğıyla da indirebilirsin.

Teşekkürler. Güzelmiş.

ercrah' Alıntı:
bende bir site önereyim

tomtest.net

kayıt olman gerekli.

Güzel paylaşım teşekkürler.

BBNET
Geri