PYBS'ye teslim alma tutanağı yükleme

Kodla Büyü

yalanaşk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
PYBS'ye teslim alma tutanağı yükleyemiyoruz. dosya ekli değil diyor. dosyanın formatı bmp. formattan mı kaynaklanıyor yoksa sistemden midir?

biz bugün tabletleri tutanak karşılığı öğretmenlere dağıttık... bu dakikadan sonra ne yapmak lazım?
pybs.eba.gov.tr adresine girip bir şey yapmak lazım mı? tebliğler dergisinde tif işlenmesi yazıyordu... okul onun da nasıl olduğunu bilmiyor

cyln' Alıntı:
biz bugün tabletleri tutanak karşılığı öğretmenlere dağıttık... bu dakikadan sonra ne yapmak lazım?
pybs.eba.gov.tr adresine girip bir şey yapmak lazım mı? tebliğler dergisinde tif işlenmesi yazıyordu... okul onun da nasıl olduğunu bilmiyor

Evet bnde aynı soruyu soruyorum.

Tif işlerini ilçe mem yapıyor okul en son kbs den demirbaş kabulü yapıyor. Siz sadece pybs ye tutanak yukluyorsunuz pdf kabul ediyor

Bizim okula bugun öğretmenlere tablet geldi pybs ye grdk
3 kişilik alım kabul komisyonu olustrdk sistemde 5 çıktı aldık ole kaldı teslim eden yazıyor tutanakta teslim alan nerde olacak adı o yok yoksa teblig tesellüm mu yapilacak yardım

arkadaşlar kargodan teslim alınca öğrenci ve öğretmen tabletlerini 5 nüsha çıktı almıştık PYBS den.dağıtımı imza karşılığı gerçekleştirdik.Seri no ları aldık.Başka hangi işlemler yapılacak?Tutanak yükleme derken neden bahsettiğinizi anlamadım?

arkadaşlar merhaba ilçe mebbis yöneticisi olan var mı? milli eğitim müdürü ve şube müdürlerine tablet geldi. bunun için ne yapmak lazım. internette de hep öğrenci ve öğretmenlerin eba şifreleriyle aktivasyonundan bahsediliyor. bu kişilerin tablet aktivasyonu nasıl yapılacak. bir de donmezas hocamın sorduğu gibi hangi işlemler yapılacak.
bir de üç şube müdüründen kimse yok onlar gelmeden teslim tutanağı hazırlanmaz sanırım. birisi aralıkta gelecek hatta. burada olan kişilere teslim edip parça parça göndersek olur mu acaba?

delibote' Alıntı:
arkadaşlar merhaba ilçe mebbis yöneticisi olan var mı? milli eğitim müdürü ve şube müdürlerine tablet geldi. bunun için ne yapmak lazım. internette de hep öğrenci ve öğretmenlerin eba şifreleriyle aktivasyonundan bahsediliyor. bu kişilerin tablet aktivasyonu nasıl yapılacak. bir de donmezas hocamın sorduğu gibi hangi işlemler yapılacak.
bir de üç şube müdüründen kimse yok onlar gelmeden teslim tutanağı hazırlanmaz sanırım. birisi aralıkta gelecek hatta. burada olan kişilere teslim edip parça parça göndersek olur mu acaba?

sube müdürlerine gelen tabletlerde zaten mdm yok zannedersem üzerlerinde mdm siz yazıyor. o yüzden aktifleştirme gerekmiyor. Birde gelen koliden teslim tutanakları çıkıyor. Tutanakta ne yapılması gerektiği yazıyor.

pybs ye yüklenecek tutanak, öğrenci ve öğretmenlere tablet dağıtırken imzalattığımız tutanaklar mı yoksa tüm tabletleri kargodan alıken 5 nüsha çıkardığımız tutanak mı?

TheFalLen' Alıntı:
pybs ye yüklenecek tutanak, öğrenci ve öğretmenlere tablet dağıtırken imzalattığımız tutanaklar mı yoksa tüm tabletleri kargodan alıken 5 nüsha çıkardığımız tutanak mı?
tablet geldiğinde 5 nüsha imzaladığınız tutanaklardan birini pybs ye yüklüyorsunuz.

portatak' Alıntı:
icarus35' Alıntı:
Hocam pybs de üstten ürün kabule girin.Sayfanın altında tutanak ekle linkini göreceksiniz.
Peki bundan sonra ne işlem yapmamız lazım hocam?

Eba şifreleriyle tabletleri öğrencilere dağıtın.Tutanağı yükleyin.Her öğrenci için ürün teslim tutanağı hazırlayın.Tabletin içinden çıkan barkodların olduğu toplu teslim alma tutanağı hazırlayın.Başka işleme gerek yok.

icarus35' Alıntı:
portatak' Alıntı:
icarus35' Alıntı:
Hocam pybs de üstten ürün kabule girin.Sayfanın altında tutanak ekle linkini göreceksiniz.
Peki bundan sonra ne işlem yapmamız lazım hocam?

Eba şifreleriyle tabletleri öğrencilere dağıtın.Tutanağı yükleyin.Her öğrenci için ürün teslim tutanağı hazırlayın.Tabletin içinden çıkan barkodların olduğu toplu teslim alma tutanağı hazırlayın.Başka işleme gerek yok.
Tüm bunları yaptım arıza kaydına bile geçtim hocam başka da bir işlem yok heralde, epey yorulduk :roll: teşekkür ederim dönütleriniz için

Arkadaşlar okulumuza tabletler geldi. Öğretmenlere teslimini yağacağım. Bunu yapmadan önce excelde seri no, isim ve imza başlıklı bir belge oluşturup, seri no yerine barkodu yapıştırmam yeterl midir? yoksa pybs üzerinden indirmem ve orada doldurtup imzalatmam gereken bir belge var mıdır? ben baktım göremedim ama forumda öyle şeyler yazanlar olmuş anlayamadım. aşamaları açıkça anlatabilirseniz sevinirim. Ayrıca öğretmenler için tek tek tutanak hazırlamya gerek var mıdır?

BBNET
Geri