cyln' Alıntı:biz bugün tabletleri tutanak karşılığı öğretmenlere dağıttık... bu dakikadan sonra ne yapmak lazım?
pybs.eba.gov.tr adresine girip bir şey yapmak lazım mı? tebliğler dergisinde tif işlenmesi yazıyordu... okul onun da nasıl olduğunu bilmiyor
delibote' Alıntı:arkadaşlar merhaba ilçe mebbis yöneticisi olan var mı? milli eğitim müdürü ve şube müdürlerine tablet geldi. bunun için ne yapmak lazım. internette de hep öğrenci ve öğretmenlerin eba şifreleriyle aktivasyonundan bahsediliyor. bu kişilerin tablet aktivasyonu nasıl yapılacak. bir de donmezas hocamın sorduğu gibi hangi işlemler yapılacak.
bir de üç şube müdüründen kimse yok onlar gelmeden teslim tutanağı hazırlanmaz sanırım. birisi aralıkta gelecek hatta. burada olan kişilere teslim edip parça parça göndersek olur mu acaba?
tablet geldiğinde 5 nüsha imzaladığınız tutanaklardan birini pybs ye yüklüyorsunuz.TheFalLen' Alıntı:pybs ye yüklenecek tutanak, öğrenci ve öğretmenlere tablet dağıtırken imzalattığımız tutanaklar mı yoksa tüm tabletleri kargodan alıken 5 nüsha çıkardığımız tutanak mı?
Hocam hangi kısımdan yapıyoruz pybsde?icarus35' Alıntı:tablet geldiğinde 5 nüsha imzaladığınız tutanaklardan birini pybs ye yüklüyorsunuz.
Hocam pybs de üstten ürün kabule girin.Sayfanın altında tutanak ekle linkini göreceksiniz.portatak' Alıntı:Hocam hangi kısımdan yapıyoruz pybsde?icarus35' Alıntı:tablet geldiğinde 5 nüsha imzaladığınız tutanaklardan birini pybs ye yüklüyorsunuz.
Peki bundan sonra ne işlem yapmamız lazım hocam?icarus35' Alıntı:Hocam pybs de üstten ürün kabule girin.Sayfanın altında tutanak ekle linkini göreceksiniz.
portatak' Alıntı:Peki bundan sonra ne işlem yapmamız lazım hocam?icarus35' Alıntı:Hocam pybs de üstten ürün kabule girin.Sayfanın altında tutanak ekle linkini göreceksiniz.
Tüm bunları yaptım arıza kaydına bile geçtim hocam başka da bir işlem yok heralde, epey yorulduk :roll: teşekkür ederim dönütleriniz içinicarus35' Alıntı:portatak' Alıntı:Peki bundan sonra ne işlem yapmamız lazım hocam?icarus35' Alıntı:Hocam pybs de üstten ürün kabule girin.Sayfanın altında tutanak ekle linkini göreceksiniz.
Eba şifreleriyle tabletleri öğrencilere dağıtın.Tutanağı yükleyin.Her öğrenci için ürün teslim tutanağı hazırlayın.Tabletin içinden çıkan barkodların olduğu toplu teslim alma tutanağı hazırlayın.Başka işleme gerek yok.