hocam tabletin dönüşünde kargo ücreti gene ücretsiz mi?oguz42' Alıntı:Hocam öğrenci tabletlerinin bir tanesinin dokunmatik sorunu vardı, arıza girişi yapmadan direk telpanın istanbul servisine gönderdim. Kutunun içine arızasını yazdım. 1 hafta içinde yapıp gönderdiler, bugün aldık. Pybs' den umut yok. Sen de gönder gitsin.
erencan' Alıntı:son olarak gönderdiğiniz adresi yazsanız tam süper olacak dostlar
harikasın teşekkür ederimbiltek99' Alıntı:erencan' Alıntı:son olarak gönderdiğiniz adresi yazsanız tam süper olacak dostlar
ALICI: Telpa Teknik Servis Büyükdere Cad. No.195 Levent / İstanbul
orhan82' Alıntı:aynı sorunu yaşamaktayım arıza girerken görevliye teslimi onayla kısmında tarihi hiçbir şekilde giremiyorum.
sami55' Alıntı:arkadaşlar arıza girerken görevliye teslimi onayla butonuna ne zaman basmalıyız...
Emreyt' Alıntı:sami55' Alıntı:arkadaşlar arıza girerken görevliye teslimi onayla butonuna ne zaman basmalıyız...
takip
Emreyt' Alıntı:bende aynı sorunun cevabını bekliyorum
sami55' Alıntı:Emreyt' Alıntı:bende aynı sorunun cevabını bekliyorum
anladım.. Peki siz kaç tane arıza eklediniz hocam benim eklediğim arızada "Teknik Servis Ön Kayıt Açıklama: Hata Mesajı Gelmedi" diye bir ibare var.
Arıza girerken seçeneklerden diğer arıza seçtim açıklamaya yazdım acaba ondan mı
Emreyt' Alıntı:sami55' Alıntı:Emreyt' Alıntı:bende aynı sorunun cevabını bekliyorum
anladım.. Peki siz kaç tane arıza eklediniz hocam benim eklediğim arızada "Teknik Servis Ön Kayıt Açıklama: Hata Mesajı Gelmedi" diye bir ibare var.
Arıza girerken seçeneklerden diğer arıza seçtim açıklamaya yazdım acaba ondan mı
3 Tane girdim bende de aynısı yazıyor mng kargoyu aradım biz gelip alacağız dediler
yazmasanda oluyor ben yazmadan gönderiyorum hep problem olmadı bu zamana kadar.dariken' Alıntı:pybs de
Görevliye Teslim Etme Tarihi
Görevli Adı Soyadı
bölümüne ne yazacağız görevli kim oluyor biz mikargoyu almaya gelen eleman mı