PYBS ARIZA GİRİŞİ ÇILDIRACAĞIM

Kodla Büyü

savas3457

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arızalı tableti sisteme girdim ama görevliye teslimi onayla kısmında tarihi hiçbir şekilde giremiyorum.Elle de giriyorum ama birtürlü olmuyor

Hocam öğrenci tabletlerinin bir tanesinin dokunmatik sorunu vardı, arıza girişi yapmadan direk telpanın istanbul servisine gönderdim. Kutunun içine arızasını yazdım. 1 hafta içinde yapıp gönderdiler, bugün aldık. Pybs' den umut yok. Sen de gönder gitsin.

bende öyle yaptım kutunun içine arızasını yazıp gönderdim.ne biçim bir sistem yapmışlar yahu insana kafayı yediriyor.

oguz42' Alıntı:
Hocam öğrenci tabletlerinin bir tanesinin dokunmatik sorunu vardı, arıza girişi yapmadan direk telpanın istanbul servisine gönderdim. Kutunun içine arızasını yazdım. 1 hafta içinde yapıp gönderdiler, bugün aldık. Pybs' den umut yok. Sen de gönder gitsin.
hocam tabletin dönüşünde kargo ücreti gene ücretsiz mi?

arkadaşlar kargo ücret olayı nasıl işliyor bu durumda gönderirken karşı taraf ödeyecek şekilde mi gönderelim

aynı sorunu yaşamaktayım arıza girerken görevliye teslimi onayla kısmında tarihi hiçbir şekilde giremiyorum.

arkadaşlar arıza girerken görevliye teslimi onayla butonuna ne zaman basmalıyız...

Emreyt' Alıntı:
bende aynı sorunun cevabını bekliyorum

anladım.. Peki siz kaç tane arıza eklediniz hocam benim eklediğim arızada "Teknik Servis Ön Kayıt Açıklama: Hata Mesajı Gelmedi" diye bir ibare var.
Arıza girerken seçeneklerden diğer arıza seçtim açıklamaya yazdım acaba ondan mı

ya ben aradım telpa merkezi siz kayıt girin sonra mng kargoyu arayın gelip alsınlar bize yollayın karşı ödemeli şekilde dediler
e o zaman neden arıza kaydı alıyorsunuz dedim madem biz arıyoruz kargoyu size yolluyoruz falan tüm iş bizde yani neden siteden kayıt giriyoruz dedim
bizim sistemimizde arıza kaydı görünüyor o zaman dedi tamam dedim o ne işinize yarıyor peki mesela orada görünür bizim kaydımız sonra siz mng yönlendirirsiniz bize derim tamam arıza kaydı işe yarıyor
yahu zaten gönderdiğimiz tabletlerin neredeyse ekrana bile barkod ne bileyim çıkartma falan yapıştırdık kime ait olduğuna dair
neyse arkadaşlar siz bir şekilde yeni arıza kaydı oluşturun zaten tamam butonuna basınca başka hiçbir bilgi girmeden kayıt açılıyor sonra yollayın gitsin 10 gün içinde gelsin
bu kadar basit
adamların önce altyapı oluşturma gibi bir dertleri yok önemli olan ihale

sami55' Alıntı:
Emreyt' Alıntı:

anladım.. Peki siz kaç tane arıza eklediniz hocam benim eklediğim arızada "Teknik Servis Ön Kayıt Açıklama: Hata Mesajı Gelmedi" diye bir ibare var.
Arıza girerken seçeneklerden diğer arıza seçtim açıklamaya yazdım acaba ondan mı

3 Tane girdim bende de aynısı yazıyor mng kargoyu aradım biz gelip alacağız dediler

Emreyt' Alıntı:
sami55' Alıntı:
Emreyt' Alıntı:

3 Tane girdim bende de aynısı yazıyor mng kargoyu aradım biz gelip alacağız dediler

o zaman kayda gireceğiz, beklemeden mng kargoya vereceğiz. bunların bize bilgi vermesini beklersek tabletler küflenir

Neyin nasıl yapılacağı belli değil. Hep sağdan soldan öğrenmek zorunda kalıyoruz. Arza girişi yaptım. Kargo şirketi kendi mi gelecek, biz mi arıyacağız. Arayacaksak pybs ye neden giriyoruz... hiç belli değil. Bari site bizi yönlendirse... "arıza girişi tamamlandı. Şimdi şu işlemi yapınız..." dese...halbuki çok basit... Arızalılar teker teker gelmeye başladı...

pybs de

Görevliye Teslim Etme Tarihi
Görevli Adı Soyadı
bölümüne ne yazacağız görevli kim oluyor biz mi :D kargoyu almaya gelen eleman mı

Ekli dosyalar

• s.jpg
    s.jpg
    117.9 KB · Görüntüleme: 568
dariken' Alıntı:
pybs de

Görevliye Teslim Etme Tarihi
Görevli Adı Soyadı
bölümüne ne yazacağız görevli kim oluyor biz mi :D kargoyu almaya gelen eleman mı
yazmasanda oluyor ben yazmadan gönderiyorum hep problem olmadı bu zamana kadar.

BBNET
Geri