Evet arkadaşlar 64 puanlı arkadaşa çıkıyor bana çıkmıyor nokta
Bende de görünmüyor hocambomax01' Alıntı:Bende anlamadım. Sınav görev istekleri bölümünde görev isteğinin gözükmesi gerekmez mi? Başvuran arkadaşlar bu ekrana bakıp bilgi paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.
Hocam,pisagorean' Alıntı:Evet arkadaşlar 64 puanlı arkadaşa çıkıyor bana çıkmıyor nokta
Sizce bu çözüm mü vede görevlendirmelerin sendikalara göre yapıldığına emin misiniz?ernestososa' Alıntı:En iyi çözüm sendika değişikliği yapmak hocam
habibocak' Alıntı:Sizce bu çözüm mü vede görevlendirmelerin sendikalara göre yapıldığına emin misiniz?ernestososa' Alıntı:En iyi çözüm sendika değişikliği yapmak hocam
Aynı durumdayız :-1:pisagorean' Alıntı:Evet arkadaşlar 64 puanlı arkadaşa çıkıyor bana çıkmıyor nokta
Bende başvurdum ayrıca puanım da 0 ekranda görünmüyor.bomax01' Alıntı:Bende anlamadım. Sınav görev istekleri bölümünde görev isteğinin gözükmesi gerekmez mi? Başvuran arkadaşlar bu ekrana bakıp bilgi paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.
Bu iş okullara inerse şu anki sıkıntıların 10 katı problem çıkar.pisagorean' Alıntı:Bunun çözümü okuldadır. Müdür öğretmeni eşit bi şekilde sınavlara dağıtmalıdır. Görev alanların çetelesini tutmalıdır. Bu ne saçma bi olay? Dönem başından beri sadece teog sınavlarına katıldım o da öğretmene ihtiyaç olduğu için. Yoksa onu da alamazdık.
altintepebilisim' Alıntı:habibocak' Alıntı:Sizce bu çözüm mü vede görevlendirmelerin sendikalara göre yapıldığına emin misiniz?ernestososa' Alıntı:En iyi çözüm sendika değişikliği yapmak hocam
Laf olsun torba dolsun başka birşey değil
Hocam en azından sorunumuzun muhatabını buluruz. Müdürü denetleriz. Adam kayırma yapamaz. Bi şekilde yazdırırız ona. Bak bir yıl boyunca okuldaki arkadaşlarım sınavdan sınava görevlendirildi. Ben daha sınav yüzü görmedim. Bu sınavla birlikte nerden baksan 400 lira para kazanan var yıl içinde. Herkesin rızkıdır ona bişey diyemem ama insanın zoruna gidiyor. Çalışma yapılsa ne olacak hocam? Bu sene bitti say. Bi dahaki sene de yine aynısı olacak ondan eminim. Seneye ben madur olmazsam inan benim durumumda bi başkası olacak.habibocak' Alıntı:Bu iş okullara inerse şu anki sıkıntıların 10 katı problem çıkar.pisagorean' Alıntı:Bunun çözümü okuldadır. Müdür öğretmeni eşit bi şekilde sınavlara dağıtmalıdır. Görev alanların çetelesini tutmalıdır. Bu ne saçma bi olay? Dönem başından beri sadece teog sınavlarına katıldım o da öğretmene ihtiyaç olduğu için. Yoksa onu da alamazdık.
Sizin durumunuzda olan arkadaşlarla ilgili şu an inceleme yapılıyor.
Hocam,aak' Alıntı:bana da bu güne kadar 1 tane çıktı. Bende bişey anlamdım bu olaydan. Sürekli aynı kişiler giriyor sınavlara. Ücretsiz yada gitmeye değmeyecek bir sınav olursa ilçe arıyor veriyor görevi. Ama paralı sınavlarda bir görev alamadık nasıl işse.
Hocam,ercool' Alıntı:200 küsür puanlı arkadaşa çıkmış 0 puanlı arkadaşlara çıkmamış. Her zaman olduğu çok adaletli davranıldı. Bunu yapan arkadaşları yetenekleri için tebrik eder alınlarından öperimuhaha:
uhaha:
uhaha:
uhaha:
aynen kardeşim ben eğitimbir liyim istisnasız bütün sınavlarda çıkıyor bana hatta bayram tatilinde bile çağırdılar salon başkanı olacağım.ernestososa' Alıntı:En iyi çözüm sendika değişikliği yapmak hocam