- Mesajlar
- 2,795
İlçe milli eğitim müdürlüğü ziraat bankası ile öğretmen başına yıllık 69 lira gibi komik bir rakam anlaştı. Bundan herkes huzursuz. Sendikada imza atmış ama sendika ismi vermeyeceğim. Ne yapabiliriz, itiraz hakkımız var mı?
aeren' Alıntı:Arkadaşlar söylediğiniz rakamlar çok düşük bu işte kesin bir iş var
zannedersem sizin anlaşmaya oturanlar avanta yemiş özellikle ilçemem çünkü son karar onun
pegasus777' Alıntı:Arkadaşlar benim bulunduğum ilçede tek banka var o da ziraat daha önce ki yıllarda promosyon bizde istiyorz denmiş fakat tek banka olduğu için olmaz mış acaba bu doğru mu ziraatten alanlardan tek banka olan var mı?
hakanotuken' Alıntı:aeren' Alıntı:Arkadaşlar söylediğiniz rakamlar çok düşük bu işte kesin bir iş var
zannedersem sizin anlaşmaya oturanlar avanta yemiş özellikle ilçemem çünkü son karar onun
Evet hocam avanta var. İlçe mem avanta yedi biliyoruz ama sendikalar ne halta yarar bunu bilmiyorum.
Türkiye'de sendikacılığa hep karşıydım ve eleştirildim işte haklılığımın en güzel kanıtı.
aeren' Alıntı:hakanotuken' Alıntı:aeren' Alıntı:Arkadaşlar söylediğiniz rakamlar çok düşük bu işte kesin bir iş var
zannedersem sizin anlaşmaya oturanlar avanta yemiş özellikle ilçemem çünkü son karar onun
Evet hocam avanta var. İlçe mem avanta yedi biliyoruz ama sendikalar ne halta yarar bunu bilmiyorum.
Türkiye'de sendikacılığa hep karşıydım ve eleştirildim işte haklılığımın en güzel kanıtı.
Hocam Kusura bakmayın ama sendikalar olmasa promosyon diye bir para hakkında konuşamıyor olurduk
Ayrıca sendikalar toplu hareketin yasal yolu
arkadaşlar çok düşük almışlar promosyonu ve bu şikayetlik bir konudur.
aeren' Alıntı:Sendikalar olmasa promosyon olmaz mı? Güldürmeyin Allah aşkına. Bu işte acayip bir rant var, sendika istedi diye mi çıktı bu olay sanıyorsunuz. 69 lira promosyon almamıza göz yuman sendikalara ve bu zihniyete kızıp istifa ediyorum.
hocam anlaşmada sendika masaya oturur ancak sizin bulunduğunuz ilçedeki sendika pasif kalmış olabir tahminim 1 sen dir onlarsa zaten yanlış sendikadasın demek onlar oturmadan anlaşıyor bulunduğum ilede böyle bir anlaşmaya tanık oldum ama diğer sendikalardan ise kesin pasif kalmışlar.
ayrıca sendika imza atmıyor imzayı ilçe mem atar son söz onundur. sendika yok derse biz kalkıyoruz o zaman yerine başka bir yetkili alınıp görüşme devam eder. elbette sendikadan önce mem alıyordu avantayı arkadaşım öğretmen babayı alıyordu. sendika bastırdı bu para öğretmenin diye. sendikasız olmayın hocam
sürüden ayrılma hocam ampul çarpar