Proje Okulu Atamaları

Kodla Büyü
Gidenin nasıl gittiği gelenin nasol geldiği belli olmayan eğitim bir sen ve ak partinin kendi keyifleri göre adam atatdilalri bir hal aldı. Nisa suresi 58 ayet
Yüce Allah emrediyor işi ehline verin ve adil olun diyor hani bunlar Müslümana Allahını emrine de karşı geliyorlar

gelenin nasıl geldiği belli olmayan gidenin nasıl geldiği belli olmayan bir sistem dünaynın neresinde görülmüş yıl olmuş 2026 hala nasıl atama yaptıkları belli değil sorsanız bunlardan müslümanı yok ama adalaet nerde

bir okul düşünün merkez ilçe ve diğer ilçelerden bir branşta tek kişi başvurmuş. bu alanda da atama ekranında 2 münhal boş yer gösterişmiş. (yani iki proje okul normuna biz sizinle çalışma istemiyoruz demişler.)
ancak gelişmeler sonunda da atama sonucunda o tek kişiye atama çıkmamış. norm bildiriminde 4 yılı doldurmuş olanlara yeni 4 yıl vermemiş olan okul nasıl bir kadro ile devam edecek. il dışına mı açılacak??

Tayin istedim olmadı, neye göre olmadı hiç bilmiyorum. Doktoram var, projelerim var, hizmet puanım bile 400'lere dayanmış ama nafile.
Galiba proje okulu uygulamasının amacı da bu.
Kendi torpillilerimizi buraya yerleştirip zeki çocukların eğitimini biz ele alalım düşüncesi.
Atama kriterleri oluşmadıkça kimse kusura bakmasın herkes böyle düşünür.

Meb tarafından yenen hakların bu dünyada karşılığı yok maalesef ama ahirette hesabının sorulacağını bilmiyor mu acaba bu haksız atamaları yapanlar. Çok yazık demek bile hafif kalıyor maalesef. İyi ki proje okuluna tayin istemedim. Ama yenen hak varsa ki var görünüyor hesabını ahirette sorarlar inşallah

ilksms
Geri