hay yaşa hocam benim de kafama takılan soru bu oldu. evet bi açıklama bekliyoruz hocam?tomreader2010' Alıntı:öncelikle hayırlı olsun.hocam bildiğim kadarıyla devlet memuruyken tekrar kpss ile atama olmuyor sizinki nasıl oldu
firtuna61' Alıntı:kadrolu öğretmenim bende arkadaşlar tercih yaptım 2010 kpss puanımla üniversiteye programcı olarak atandım.
süreç şu şekilde araştırdığım kadarıyla üniversiteye gerekli belgeleri götürüyorsun bir dilekçe yazdırıyorlar size meb'den muvafakat almak için. sonraki süreç tamamen üniversitenin..
üniversite - bakanlığa yazıyor olumlu karşılanırsa yani muvafakat verirse okulunuza doğru aşağı silsile yoluyla yazı geliyor ilişkinizi kesiyorlar ve üniversiteye gidiyorsunuz artık o yazıyla göreve başlıyorsunuz
xendane' Alıntı:BT öğretmenliği ve sorunları artık sıkmaya başlamıştı bende 2010 kpss mi sonuna kadar kullanıym diye tercih yapmıştım.
Çok şükür KYK Genel Müdürlüğü'ne programcı olarak atandım.
Ordaki şartlar nedir nasıldır, görevde yükselme imkanı var mı dır?
Aynı zamanda lys ile uzaktan eğitimle bilgisayar mühendisliğini bitirmeyi düşünüyorum. Bilgisayar mühendisliği bittiği zaman mühendis kadrosuna geçebilr miyim?
Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim![]()
memo-x' Alıntı:Hayırlı olsun hocam ne diyelim. Bu arada Trabzonlu musunuz?
memo-x' Alıntı:bu soru cevapların olduğu sayfanın linkini verebilir misiniz?
xendane' Alıntı:bilgisayar muhendisligi icin tekrar lys ye girdim, sakarya ve karabuk te uzaktan egitim bilgisayar muh. lisans programi var ve orgun egitimle ayni diplomayi veriyorlar. Oraya girmeyi dusunuyorum. bu ayrintiyi yazmayi unutmusum![]()
kgunduz' Alıntı:xendane' Alıntı:bilgisayar muhendisligi icin tekrar lys ye girdim, sakarya ve karabuk te uzaktan egitim bilgisayar muh. lisans programi var ve orgun egitimle ayni diplomayi veriyorlar. Oraya girmeyi dusunuyorum. bu ayrintiyi yazmayi unutmusum![]()
hocam biraz daha açıklarmısın?
Nasıl oluyor lysden kaç almak lazım meslek mezunlarına ayrıcalık vs varmı? puan kırılıyormu? vs. vs.