Profilde "düşmanlara ekle" bölümü:))

Kodla Büyü
Hocam ben tecrübe etmedim. Mesela arkadaş güzel bir paylaşım yapar teşekkür ederim, bana göre abuk subuk siyasi vb. mesajlar yazar eleştiririm. Olaya siyah beyaz diye bakmam bu yüzden o kısım bana saçma geliyor.

computing' Alıntı:
Hocam ben tecrübe etmedim. Mesela arkadaş güzel bir paylaşım yapar teşekkür ederim, bana göre abuk subuk siyasi vb. mesajlar yazar eleştiririm. Olaya siyah beyaz diye bakmam bu yüzden o kısım bana saçma geliyor.
facedeki engelleme butonuyla aynı işi mi görüyor acaba

aytduman' Alıntı:
computing' Alıntı:
facedeki engelleme butonuyla aynı işi mi görüyor acaba
hocam deneyen arkadaşlar cevap verir. Hiç olmadı beni eklersin kara listeye bakarsın aynı mı diye :D

oraya eklediğiniz kişilerin attığı mesajlar kapalı olarak gözüküyor, tıklayıp okuyabiliyorsunuz yine de..

onca yıldır forumu takip ediyorum ,az önce DÜŞMAN diye bi tabir görünce şaşırdım,neyin düşmanlığı :D

Baktım hala listede
mesajlarına baktım neden eklemişim diğe . Mesajları okuyunca çok sinirlendim kalısın listede. Daha doğrusu o sinirlenmiş bayağı :)))
Listede olanaların mesajları tek satırlık uyarı halinde duruyor. İstersen tıklayıp okuyabiliyorsun.

Kendimi kötü hissediyorum. düşman kelimesi çok ağır. "Uyuz olduklarım" diye değiştirmek mümkünmü ))

alpaygunes' Alıntı:
Baktım hala listede
mesajlarına baktım neden eklemişim diğe . Mesajları okuyunca çok sinirlendim kalısın listede. Daha doğrusu o sinirlenmiş bayağı :)))
Listede olanaların mesajları tek satırlık uyarı halinde duruyor. İstersen tıklayıp okuyabiliyorsun.

Kendimi kötü hissediyorum. düşman kelimesi çok ağır. "Uyuz olduklarım" diye değiştirmek mümkünmü ))
"uyuz olduklarım" çok daha yakışıklı olur bence de :D

Karşılaşmak istemediklerinin hiçbir yazısını cevabını sorusunu görmüyon , sinirlerin sağlam kalıyor.
Herkesle de dost olunmaz ki değil mi? :D

BBNET
Geri