bu bölümde ekleme yapınca noluyor tecrübe edenler var mı

gelişimci' Alıntı:hiç denemedim ama merak etmiyor değilim
seni bir ekleyeyim hocam bakalım ne olacak :lol:
facedeki engelleme butonuyla aynı işi mi görüyor acabacomputing' Alıntı:Hocam ben tecrübe etmedim. Mesela arkadaş güzel bir paylaşım yapar teşekkür ederim, bana göre abuk subuk siyasi vb. mesajlar yazar eleştiririm. Olaya siyah beyaz diye bakmam bu yüzden o kısım bana saçma geliyor.
hocam deneyen arkadaşlar cevap verir. Hiç olmadı beni eklersin kara listeye bakarsın aynı mı diyeaytduman' Alıntı:facedeki engelleme butonuyla aynı işi mi görüyor acabacomputing' Alıntı:Hocam ben tecrübe etmedim. Mesela arkadaş güzel bir paylaşım yapar teşekkür ederim, bana göre abuk subuk siyasi vb. mesajlar yazar eleştiririm. Olaya siyah beyaz diye bakmam bu yüzden o kısım bana saçma geliyor.
"uyuz olduklarım" çok daha yakışıklı olur bence dealpaygunes' Alıntı:Baktım hala listede
mesajlarına baktım neden eklemişim diğe . Mesajları okuyunca çok sinirlendim kalısın listede. Daha doğrusu o sinirlenmiş bayağı))
Listede olanaların mesajları tek satırlık uyarı halinde duruyor. İstersen tıklayıp okuyabiliyorsun.
Kendimi kötü hissediyorum. düşman kelimesi çok ağır. "Uyuz olduklarım" diye değiştirmek mümkünmü ))
KeRASuS_28' Alıntı:savaş mı çıktı yaa dost düşman ayırdık :S