crepis' Alıntı:
yakın bir arkadaşımda 2001 modeli vardı. Aracın duruşu falan güzeldi ancak ikide bir arıza çıkarıp dururdu en son beyni bozuldu epeyce masraf etti sanaide anlayan ustası çok az servislerde ateş pahası
en son arkadaş sabahları aracın başına geçiyorum çalıştırmaya çalışıyorum benden sonra en az 3 kişi geliyo aracına biniyo ve gidiyo ben hala uğraşmaya devam deyip duruyordu.
bu 24 kasımda arkadaşın babası götürmş galeriden başka bir araçla takas etmiş. kurtuldu...
kısaca sadece önündeki armadan dolayı fiyatı pahalı diye düşünüyorum....
Hocama katılıyorum, bende de 2001 modeli vardı. En son tamirciye maaş kartımı verdim, kardeş sen ne zaman istersen, istediğin kadar para çek kullan dedim. Ay başında mahsuplaşırız üstüne kalan borcumu da tamamlarım dedim. Yani güzel araba, konforlu, ama biraz fazla yakıyor, tüpü kesinlikle sevmiyor. Acemi iseniz kesinlikle tavsiye etmem, çok narin. Hele bir kere arıza verdi mi hiç uğraşmadan elden çıkarmaya bakın. Şu anda clio hatchback kullanıyorum, arkadaşı satınca sıfır aldım. Hala kullanıyorum, bakım zamanı gelince sanayideki İsmail ustam 150 TL'ye hallediyor sağ olsun.