Bugün trafiği aksatmayan ama park yasağı bulunan bir bölgeye aracımı parkedip eczaneden ilaç almaya girdim. Yalnız bu yasak park yerinde birtek benim değil birçok araç mevcuttu. E reçete nedeniyle sistemin yavaş olması nedeniyle isim 10 dk sürdü. İlacı alıp çıktığımda arabam yerinde yoktu, oradaki trafik polisine sorduğumda çekildiğini söyledi ve beynime kan sıçradı. Evet kabul ediyorum polisler hakkında çok önyargılı birisiyim. Polislere; sizin yaptığınız terör, çekicilerle birlikte çalışıyorsunuz, komisyon alıyorsunuz vb. laflar ettim. Polisin birisi bunun üzerine üzerime yürüdü birazcık çok az boğustuk diğer polis ayırdı. Ceketimin cebi yırtıldı. Sonra elimde delil olması için motosikletin ve plakasının resmini çekince ayıran polis gelip beni yatıştırmak istedi sana ceza yazmadık filan dedi. Sonra otoparka gittim arabamı almam için 77 tl deyince yine tepem attı ve arabayı sürdüm ödeme yapmadan çıktım.
Ben polislerin bu isten rant edindiğini düşünüyorum. Ayrıca kavga ettigim polisi şikayet etmek istiyorum. Şikayette birsey çıkar mı? Yoksa ben mi suçlanırım? Devlet memuru olmam bana sorun yaratır mı? Yardımcı olursanız sevinirim...
Ben polislerin bu isten rant edindiğini düşünüyorum. Ayrıca kavga ettigim polisi şikayet etmek istiyorum. Şikayette birsey çıkar mı? Yoksa ben mi suçlanırım? Devlet memuru olmam bana sorun yaratır mı? Yardımcı olursanız sevinirim...