Peugeout 307 hata nedeni?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dijey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

dijey

Aktif Üye
" Remote battery is low "

Ekrana arabamı ilk çalıştırdığımda ekrana bazen bu hata geliyor. Akümü zayıfladı acaba.
Varmı başına böle bişe gelen arkadaşlar...

aynı hatamı bu hasari hocam.Arkadaşın hata bende de vardı. şimdilerde çıkmıyor.

dervisahmet' Alıntı:
Bence aynı hata siz kumanda pilini değiştirdiniz mi yoksa bilgisayardan bu hatanın çıkması engellendi mi? Tamirciye uğrayıp bu hatayı sordunuz mu?

bende de 307 var hocam o hata kumanda pili zayıflamasından kaynaklanıyor değiştirince sorun kalmaz.

hasari' Alıntı:
dervisahmet' Alıntı:
Bence aynı hata siz kumanda pilini değiştirdiniz mi yoksa bilgisayardan bu hatanın çıkması engellendi mi? Tamirciye uğrayıp bu hatayı sordunuz mu?
hiç bişi yapmadım. Allah ' a havale ettim :D Sonradan çıkmamaya başladı.

bu peugeotlar ne böyle ya hata bitmiyor bende 307 var kapılar kilitlenmiyor
bagaj kapısı acık gösteriyor panelde kilidi değiştim yine aynı ama arada kitleniyor arada kitlenmiyor bugun de arka kapı acılmıyor oldu :D

HOCAM DEDİM YA 3 LİRA YA BİR PİL ALIN SORUN KALMAZ KUMANDADAN GELEN SİNYALE GÖRE VERİLEN BİR MESAJ. EVET GAYET DE AKILLI ALETLER VE BEN ARABAMDAN ÇOK MEMNUNUM SANIRIM KULLANIMDAN KAYNAKLANAN SORUNLAR OLUYOR.

gipart' Alıntı:
bu peugeotlar ne böyle ya hata bitmiyor bende 307 var kapılar kilitlenmiyor
bagaj kapısı acık gösteriyor panelde kilidi değiştim yine aynı ama arada kitleniyor arada kitlenmiyor bugun de arka kapı acılmıyor oldu :D
Her yeri sensörlerle donatılmış bu sebeple hata çıkıyor. Gerçekten neresinde sorun varsa bilgisayar anında haber veriyor. Bu özelliği çok hoşuma gidiyor. :D

işin kötü tarafı servise götürdüm bak kapılar kapanmıyor dedim uzaktan kumandaya bastım kilitlendi kapılar rezil oldum :D

gipart' Alıntı:
işin kötü tarafı servise götürdüm bak kapılar kapanmıyor dedim uzaktan kumandaya bastım kilitlendi kapılar rezil oldum :D
dişi ağrıyanın ağrısı dişçiyi görene kadarmış hocam :puhaha:

gipart' Alıntı:
Kapı içerisinde bağlantı portları var muhtemelen kapının birinde bu gevşemiştir. Sarsılınca bezen çalışırken bazende çalışmıyordur. :D

BBNET
Geri