Bence aynı hata siz kumanda pilini değiştirdiniz mi yoksa bilgisayardan bu hatanın çıkması engellendi mi? Tamirciye uğrayıp bu hatayı sordunuz mu?dervisahmet' Alıntı:aynı hatamı bu hasari hocam.Arkadaşın hata bende de vardı. şimdilerde çıkmıyor.
hiç bişi yapmadım. Allah ' a havale ettimhasari' Alıntı:Bence aynı hata siz kumanda pilini değiştirdiniz mi yoksa bilgisayardan bu hatanın çıkması engellendi mi? Tamirciye uğrayıp bu hatayı sordunuz mu?dervisahmet' Alıntı:aynı hatamı bu hasari hocam.Arkadaşın hata bende de vardı. şimdilerde çıkmıyor.
Her yeri sensörlerle donatılmış bu sebeple hata çıkıyor. Gerçekten neresinde sorun varsa bilgisayar anında haber veriyor. Bu özelliği çok hoşuma gidiyor.gipart' Alıntı:bu peugeotlar ne böyle ya hata bitmiyor bende 307 var kapılar kilitlenmiyor
bagaj kapısı acık gösteriyor panelde kilidi değiştim yine aynı ama arada kitleniyor arada kitlenmiyor bugun de arka kapı acılmıyor oldu![]()
dişi ağrıyanın ağrısı dişçiyi görene kadarmış hocamgipart' Alıntı:işin kötü tarafı servise götürdüm bak kapılar kapanmıyor dedim uzaktan kumandaya bastım kilitlendi kapılar rezil oldum![]()
Kapı içerisinde bağlantı portları var muhtemelen kapının birinde bu gevşemiştir. Sarsılınca bezen çalışırken bazende çalışmıyordur.gipart' Alıntı:işin kötü tarafı servise götürdüm bak kapılar kapanmıyor dedim uzaktan kumandaya bastım kilitlendi kapılar rezil oldum![]()