Arkadaşlar 206 kullanan arkadaşlar varmı araba hakkında yorumlara ihtiyacım var. Hangi modeli tutulur nerelere dikkat etmeliyim. kaç model kaç km alınır pejoda. pejo hakkında hiçbir bilgim yokta
doğru söylüyorsun hocam ama almanlar fransızlara göre pahalılar.atıyorum 2005 model 206la 2005 model polo arasında 3-4 bin fark oluyor. hocamın parası belki pejoya yetiyordur.sinerjique' Alıntı:HOCAM FRANSIZ ARABASINDAN UZAK DUR MOTOR MEKANİK AÇIDAN yaramaz bu araçlar bunun yerine vw veya opel felan bak
bende 3 sene önce 2004 model dizel 206 ya bakmıştım. araba çok ekonomik. ama baktırdığım usta sen bunun masrafının altından kalkamazsın demişti(km çok fazlaydı). bende vazgeçtim focus hb aldım. şimdi focus bile dar geliyor bana biraz daha birikim yapabilirsem daha büyük bir araba düşünüyorum. ben diğer arkadaşlara katılıyorum alman veya japondan şaşma.tomreader2010' Alıntı:valla hocamlarım kafam iyice karıştı
bas_kan' Alıntı:Benim bildiğim kadarıyla 6 serisi 206,306,406 iyi 7 serisi 207,307,407 iyi değilmiş tutulmuyormuş..
o zaman reno clio al hemen kiliyo hemde hastaları var kilio hb al.her_dem' Alıntı:doğru söylüyorsun hocam ama almanlar fransızlara göre pahalılar.atıyorum 2005 model 206la 2005 model polo arasında 3-4 bin fark oluyor. hocamın parası belki pejoya yetiyordur.sinerjique' Alıntı:HOCAM FRANSIZ ARABASINDAN UZAK DUR MOTOR MEKANİK AÇIDAN yaramaz bu araçlar bunun yerine vw veya opel felan bak
rock' Alıntı:bas_kan' Alıntı:Benim bildiğim kadarıyla 6 serisi 206,306,406 iyi 7 serisi 207,307,407 iyi değilmiş tutulmuyormuş..
Hocam mışlı muşlu olmaz bu işler. Ben 206 kullandım olumsuz yanlarını da yazdım. Şimdi 207 1.6 hdi var. Çok memnunum. Ayrıca hiç biri iyi de olmayabilir ancak, 98 yılından beri üretilen ve gecen seneye kadar kasa değiştirmeyen bir 206 var ortada, 12 sene kasa değiştirmeden satabilen başka bi araç bilmiyorum. 207 ise diyelim ki çok kötü bir araba. Ama tutulmuyor biraz abes oluyor, hangi ildesiniz bilmiyorum ama etrafa biraz daha dikkatli bakın derim, göreceksiniz etrafda ne kadar çok tutulmayan 207 var![]()
only61' Alıntı:Nacizane ben de tecrübe ve bilgilerimi aktarayım.
pejo : kaporta ve yürüründe sıkıntı fazladır,sanayiye çok uğrarsınız. 206 modelinde yolculuk yapmıştım bi ara resmen dağıldım konforlu değil.
reno : benim için tenekeden farkı yok. kemiksiz bir araba . şahin doğanın fransız versiyonu.
citroen : bu araçlar diğer fransız arabalarından daha iyi ama uzun ömürlü ve dayanaklı bir araba olduğu söylenemez.
hyundai : geçiniz....uçan teneke
kia :hyundain bir numara büyüğü
ford : gerçekten kaliteli ve konforlu ama içeri verdiği ses kronik bir mesele . her modeli böyle . bunun dışında süper araçlar
toyota : 10 numara
opel : alman makinesi süper.
vw : yoruma bile gerek yok.
honda. : hayat onda
nissan : hem ucuz hem kalite
mitsubishi : nissan kalitesinde japon arabası bu da ucuz.
mazda : mercedes seviyesinde bir araba ama ülkemizde fazla tutulmuyor. ben 1 yıl mazda 626 kullandım. tık demedi ve süper keyif aldım.kemikli araba.kalite süper
Uzun lafın kısası paran yoksa japon varsa alman arabasına bineceksin..
Al ne olacak temiz olduktan sonra altüstü pejoya masrafı ne olacak sen düzgün kullandıkça. piyasası da iyi elinde fazla kalmaztomreader2010' Alıntı:valla hocamlarım kafam iyice karıştı