bu yöntemide deneyebilirsin hocam, bu videodaki adımlarıda uygularsan sorunsuz Wine kurulumun gerçekleşir,Ekteki dosyayı, videodaki adımlara göre kurarsanız sorun çözülür.
+1
hocam üstteki linkten Pardus Etap'ın en son beta sürümünü indir Rufus ile flash belleğe yaz,
bununla tahtaları 10 dk. içinde kurarsın,
bu son imajın avantıjı wine kurulu geliyor .exe ler sorunsuz çalışıyor.
Oturumu kapat var sol tarafta. O şekilde diğer hesabı seçip geçiş yapılabilir.öğretmen hesabıyla otomatik olarak açılan pardus etap işletim sisteminde etapadmine nasıl geçiş yapabilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
>su etapadminöğretmen hesabıyla otomatik olarak açılan pardus etap işletim sisteminde etapadmine nasıl geçiş yapabilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
teknolojikogretmenler sitesindeki imajı bayram karahan hocamız hazırlamıştı, kendi sitesinde de var. https://bayramkarahan.blogspot.com/2019/02/imajlar.html madde-14Arkadaslar yukari verilen imaji kuracagim yarin tahtalara,sonrasinda etapadmin sifresini nereden bulabilirim ??
etapadmin oturumu açınpardus etap 23.4 imajda wine kurulu mu? exe dosyalarını çalıştırmak için hangi adımları izlemem gerekiyor?
Zaten ön tanımlı görünüyor hocam.Etap 23.4 kurulu tahtada wine yükledim exe dosyasını ön tanımlı yapamadım bir türlü. Yüklenmedi mi acaba?
ön tanımlı ata olarak seçecektim pasif durumda görünüyorZaten ön tanımlı görünüyor hocam.
bende soruyorum hocam ama çok komut veriyor kafam karışıyorPardusda takıldığım yerleri chatgptye soruyorum hocam. Arama motorlarında boğulmaktan kurtarıyor. Süper bişey, nokta atışı yapıyor.![]()