Ben hocama katılıyorum, pardus çok nazlı, her sabah tahtayı acarken acaba açılacak mi diye dusunmekten gına geldi, çöktü çökecek, windows badsector hatalarini tolere ediyor, pardus hemen çöküyor, windowsta normal çalışan tahta pardusta acilip kapanma sorunu çikariyor, en azindan kendimiz için Windows pardus beraber bir imaj olsa iyi olur.Pardus zorunlu oldu olmasına ama windowsla beraber kullanmak istesek, başlangıçta seçimle seçebilsek. Elinde Faz 2 tahtalar için böyle bir imajı olan var mı acaba?

Herkes elinde klavye ile gezmeyi ister mi? Her seferinde boot edeceği bölümü seçecek. Bu kadar zahmete gireceğime herkese alışsın Pardus'a. Bizim okulda daha şu oldu diyen olmadı daha. Herkes bir şekilde çözdü. Z kitabı çalışmayan pdf'leri kullanıyor. Ben her tahtaya bunu yapıp bir de nasıl boot edilecek anlatacağım. Yapamayınca yine beni bulacak. Denetimde birşey olsa kimse arkamda durmaz.Teşekkür ederim deneyeceğim hocam umarım olur da Windows da beraber kullanmaya devam ederiz
Hocam ben açıkçası öğretmenler için değil kendim için yaptım. Bir sorun olduğunda çözene kadar al hocam Windows kullan bir süre diyebileceğim.Herkes elinde klavye ile gezmeyi ister mi? Her seferinde boot edeceği bölümü seçecek. Bu kadar zahmete gireceğime herkese alışsın Pardus'a.
İyi niyetlisiniz hocam ama bunu gören böyle oluyor madem bizde öyle kullanalım derse şaşırmayın. Amacım sizi eleştirmek değil yanlış anlamayın. Şu süreçte çok şey öğrendik hepimiz ama inanın işleri görülürken iyi ama sorumluluk alacak kadar da cesur olmuyor çoğu.Hocam ben açıkçası öğretmenler için değil kendim için yaptım. Bir sorun olduğunda çözene kadar al hocam Windows kullan bir süre diyebileceğim.