Daha önceden Windows öğretmen, pardus öğrenci bilgisayarlarını görüyordu, öğretmen bilgisayarını formattan sonra ne yaptıysam görmüyor benimdeburada yazılan herşeyi denedim. ama öğretmen bilgisayarından öğrenci bilgisayarına bir türlü bağlantı sağlayamıyorum veyonla. gri renkte görünüyor pc ler
pardus muburada yazılan herşeyi denedim. ama öğretmen bilgisayarından öğrenci bilgisayarına bir türlü bağlantı sağlayamıyorum veyonla. gri renkte görünüyor pc ler
Daha önce öğretmen pc de oluşturduğum anahtar dosyanın ismini rastgele vermiştim. ogretmen, pardus gibi. Haliyle görmüyordu. Olay şu: öğretmen pc de kullanıcı hesabının adını (bende pardus-ogrt) anahtar ismi yapın. Yani öğretmen bilgisayarının oturum adı ne ise o ismi verince oldu. Tüm pcleri görebiliyorum. Hatta biraz ileri gittim. Kapalı olanları açabilir miyim diye. Burda bi sayfada gördüm: Başlat-Gelişmiş Ağ Yapılandırması- Ağ Bağlantıları- Ethernet-Kablolu Bağlantı1- ağdan uyandırma sekmesinde ön tanımlı tikini kaldır magic işaretle diyordu. Ayrıca, Bios ayarlarına girip system management dan lan only seçtim uygulayıp. yeniden başlatınca uzaktan açablidim. Ama bazen çalışmıyor. Denemelerim devam edecek. Bunu da bulup yazarız inşallah.burada yazılan herşeyi denedim. ama öğretmen bilgisayarından öğrenci bilgisayarına bir türlü bağlantı sağlayamıyorum veyonla. gri renkte görünüyor pc ler