aynı şekilde hocam yeni bt sınıfı kuruldu pardus yüklü inatla pardus kullanmak istiyorum veyon master kurdum client için bakıyorum ayrıca izinler konusu karışık geldiMerhaba arkadaşlar. Yeni kurulan bt sınıfında Veyon ile öğrenci bilgisayarlarını kontrol etmek istiyorum ama Veyon kurulumunu adım adım anlatan düzgün bir içerik bulamadım. Pardusu sevemedim her an Windows yükleyebilirim![]()
bir de şu son sürümü deneyin hocam. Benim ilgimi çekti. https://pardus.org.tr/surumler/ pardus 23.2 xfce sürümüMerhaba arkadaşlar. Yeni kurulan bt sınıfında Veyon ile öğrenci bilgisayarlarını kontrol etmek istiyorum ama Veyon kurulumunu adım adım anlatan düzgün bir içerik bulamadım. Pardusu sevemedim her an Windows yükleyebilirim.
Aynı durumdayız. Ben de her an Windows yükleyecek gibiyim. IDLE kurulumu için illa internet bağlantısı gerekiyor. deb paketini bulamadım. Akış diyagramı için program kurdum ancak Flowchart ya da FlowTurk kadar kullanışlı gelmedi. Şu an çok kararsızım.Merhaba arkadaşlar. Yeni kurulan bt sınıfında Veyon ile öğrenci bilgisayarlarını kontrol etmek istiyorum ama Veyon kurulumunu adım adım anlatan düzgün bir içerik bulamadım. Pardusu sevemedim her an Windows yükleyebilirim![]()
Hocam çalıştı mı sizde?ben öğrenci kullanıcı açıp orada yapmayı planlıyorum olur mu? Çocuk yönetici hesabıyla giremesin istiyorum. Öğrenci diye bir kullanıcı oluşturacağım orayı kullanacak öğrenci. Kurarken ki yönetici oturumunu kullanmayacağıklar.Genel ve Hizmet alanı ana ve client bilgisayarlar için aynı olacak, ana bilgisayardan (yetkilendirme anahtarları alanında bulunan) private ve public key export edip o dosyaları client bilgisayarlara aynı şekilde import edeceksiniz. Son olarak client bilgisayarların ipleri not alarak ana bilgisayar konumlar ve bilgisayarlar alanına ekleyeceksiniz.
Not: Eğer yapamazsanız Bayram KARAHAN hocamızın yapmış olduğu e-ağ yazılımını deneyebilirsiniz, buyrun: https://bayramkarahan.blogspot.com/2019/07/ag-kontrol-yazlm.html
Nerden nasıl aldınız hocam eğitimi o kadar çok ihtiyacım var ki bt lab kuruldu pardus işletim sistemi olarak güzel ama çözülemeyen bir sürü program sorusu sorunuYeni sistem için hizmet içi eğitim alıyoruz. Pardusta başladık dün. Veyon kurulumu yapacağız son ders dediler. Bakalım bu hafta umut doluyum. Olursa pardusta devam. Olmazsa da her zaman bir şans vermek lazım diye düşünüyorum.
Bize ilden yazı geldi. Pazartesiden beri senaryo yazma ve pardus anlatıldı.Nerden nasıl aldınız hocam eğitimi o kadar çok ihtiyacım var ki bt lab kuruldu pardus işletim sistemi olarak güzel ama çözülemeyen bir sürü program sorusu sorunu
Hangi il hocam ve kaç saat ders olacak eğitim.bilginiz var mi acaba?Bize ilden yazı geldi. Pazartesiden beri senaryo yazma ve pardus anlatıldı.
1de başladı 5 e kadar sürdü. Bugün son.Hangi il hocam ve kaç saat ders olacak eğitim.bilginiz var mi acaba?
Ekran yansıtma yapabiliyor musunuz hocam? Veyonu ekran yansıtma dışında sorunsuz kullanıyorum ama ekran yansıtma olmuyor. Demo sekmesinden ekran bağlanıyor diye uyarı veriyor ama herhangi bir yansıtma olmuyorhocam veyon 4.9.0 sürümüne zorla seçeneği ile sürüm düşürünüz ve anahtar tanımlamalarına dikkat ediniz. çok rahatlıkla kullanıyorum.
Arkadaşlar ben de bu şekilde kullanayım diyorum ama bir türlü Windows ana bilgisayardan Linux Aidata Pc leri göremiyorumVeyonda ana bilgisayar Windows, öğrenci bilgisayarları Pardus olsa oluyor mu?
evet hocam ekran paylaşımı yapabiliyorum. sıkıntı yokEkran yansıtma yapabiliyor musunuz hocam? Veyonu ekran yansıtma dışında sorunsuz kullanıyorum ama ekran yansıtma olmuyor. Demo sekmesinden ekran bağlanıyor diye uyarı veriyor ama herhangi bir yansıtma olmuyor