Hocam istek gönderdim ortalama ne kadar bir sürede geri dönüş yapıyolarTelegram gurubu![]()
Hocam istek gönderdim ortalama ne kadar bir sürede geri dönüş yapıyolarTelegram gurubu![]()
İsminiz düzgünse (Simge, sembol, takma isim vb. değilse) bir hafta içinde eklenirsiniz.Hocam istek gönderdim ortalama ne kadar bir sürede geri dönüş yapıyolar
Onu bilmiyorum hocam. Sürekli birileri katılıyor ama ne kadar sürede olur bilemiyorum.Hocam istek gönderdim ortalama ne kadar bir sürede geri dönüş yapıyolar
Anladığım kadarıyla kendi kullanacağı her tahtaya ilk seferinde usb ile oturum açıp ayarlarının oluşmasını sağlamak gerekiyor. İlk oturumdan sonra karekod vs ile de oturum açabilir.USB kaydı 1 kere yapıldıktan sonra diğer tahtalarda da yapılmasına gerek var mı?
Nasıl yani örneğin bir hocanın flashını ayarlamak için tek tek tüm tahtalar da flashı kaydetmek mi gerekiyor?Anladığım kadarıyla kendi kullanacağı her tahtaya ilk seferinde usb ile oturum açıp ayarlarının oluşmasını sağlamak gerekiyor. İlk oturumdan sonra karekod vs ile de oturum açabilir.
Hayır bir kere ayar yapıyorsunuz. Sonra hoca kullanacağı tahtalara usb takarak direkt oturum açabiliyor. Flash dışında karekodla vs oturum açmak isterse öncesinde flash ile açması lazım yoksa olmuyor.Nasıl yani örneğin bir hocanın flashını ayarlamak için tek tek tüm tahtalar da flashı kaydetmek mi gerekiyor?
Peki flash hazırlarken oluşan şifre flasha özgü mü tahtaya özgü mü?Hayır bir kere ayar yapıyorsunuz. Sonra hoca kullanacağı tahtalara usb takarak direkt oturum açabiliyor. Flash dışında karekodla vs oturum açmak isterse öncesinde flash ile açması lazım yoksa olmuyor.
flash ile oturum açtığı her tahtada o kullanıcıyı oluşturuyor hocam. Flash bir nevi ayarları önceden belirlenmiş kullanıcı oluşturma scripti gibi davranıyor sanırım.Peki flash hazırlarken oluşan şifre flasha özgü mü tahtaya özgü mü?
Ekli dosyayı görüntüle 81148
Atak kurulmuyor sanırım.flash ile oturum açtığı her tahtada o kullanıcıyı oluşturuyor hocam. Flash bir nevi ayarları önceden belirlenmiş kullanıcı oluşturma scripti gibi davranıyor sanırım.
Pardus-Linux için gerek olmuyor zaten hocam.Atak kurulmuyor sanırım.
Varsayılan olarak onlyoffice'in yüklü gelmesi çok iyi arayüzü ms office'e benziyor.Pardus-Linux için gerek olmuyor zaten hocam.