Teşekkürler sayın
@acer50,
@acipinarli hocalarım. Bu yazıyı biliyorum. Lakin bu yazıdan branş arkadaşlarımın kahir ekseriyetinin çıkardığı anlamı çıkaramıyorum.
Yazıda benim gördüğüm ilgili paragrafta kısaca "kime denk getirirsen ona yaptır" yazıyor. Biz neden bu yazıyı okuyunca direk bu kadar üzerimize alınıyoruz demeden edemiyorum.
Neyse. Sen hangi hayal aleminde yaşıyorsun kardeşim okul idareleri bu görevi daha yazının tamamını okumadan havada bize paslıyor zaten deyişinizi duyar gibiyim.
Diyelim ki iş bir şekilde dönüp dolaşıp bizim üzerimize kalıyor. Yazıda yazdığı haliyle bu iş "okul içi görevlendirmeyi yaparak" ile halledilebilir mi? YOS görevi olmayan BT/ BÖTE öğretmeni arkadaşlar için söylüyorum bunları. Bu şekilde mesai gerektiren bir görev valilik ya da kaymakamlık oluru olmadan bir öğretmene verilebilir mi? Okulunuzda 40 tahta var diyelim. Duruma göre birkaç gün bunlarla uğraşacaksınız kurulum ayarlama vs. için. O hafta derslerinize girmeyip bu görevi yapabilmeniz için görevli izinli olmanız gerekmiyor mu? Mesai saatleri dışında hayrınıza yapmayacaksanız, okul müdürünün öğretmenine bu hafta görevlisin şu işi yap dersleri boşver deme yetkisi var mı? Bu yazı okul müdürlerine yetki devri mi vermekte ? Mevzulara daha hakim arkadaşlar varsa bizi aydınlatabilir mi?