i20 Turbo olanlar bütçemin bayağı dışında hocam. 6 ileri olmasına rağmen neden yine de alınmaz dediniz? Hantal mı kalıyorAtmosferik motor artık geride kaldı. O nedenle 1.4 atmosferik alınmaz. Eskiden i20 1.4 lerde 4 ileri otomatik sanziman vardi. Neyse ki onu sonradan düzeltip 6 ileri yapmış. Yine de atmosferik tercih edilmez. Turbo da da 1.0 her ne kadar iyi olmasa da fiyat aralığında 1.0 harici araç zor bulunur. O nedenle ben 1.0 clio derim. İlla İ20 alınacaksa da 1.0 Turbo 7 ileri versiyon alinir.
Atmosferik motorlar genel olarak rahatsız edici. Yokuşta kalabalık yolculuklarda hız 50 ye düşüyori20 Turbo olanlar bütçemin bayağı dışında hocam. 6 ileri olmasına rağmen neden yine de alınmaz dediniz? Hantal mı kalıyor

i20'nin Clio'ya göre arka koltuk kısmının geniş olması bir tık daha beni ona itiyor. Ayrıca 6 ileri olarak değiştirmeleri de arabaya çağ atlamış gibi duruyor yorumlara göre2016 i20 otomatik kullanıyorum. Atmosferik 1.4 mpi motor var. 4 ileri şanzıman var. Keşke 5 ya da 6 ileri olsa tadından yenmez diye düşünüyorum.
Clio da i20'de piyasası iyi olan araçlar. Binin deneyin. Hangisinin performansı hoşunuza giderse onu alın derim.
Babama dün 1.0 sce aldık. Manuel ama araç güzel gidiyor. Yeterli babam için. Aksaraydan aldılar Ereğliye geldiler. Bugün ben geldim ziyarete baktım klima açık 4.6 litre yakmış.
İ20 beni Yokuşta şükür hiç üzmedi. Otomatik vitesi kullanmaya bilmek önemli.
Yokuşta kick-down kullanmak gerekir bazen. Kullanmayı bilmezseniz ya da cesaret edemezseniz araç vites arar ve bayılır.
7 ileri i20'de dsg benzeri çift kavramalı şanzıman var, 1.4 6 ilerilerde tam otomatik şanzıman var.
İkisi de piyasası olan araçlar. Clio belki bir tık hızlı gider ama i20 asla piyasada tutmaz denecek araç değil. Arka koltuk bakımından evet Clio biraz dar. Eğer ikisi de sizin aileye bagaj olarak yetecekse ikisi de üzmez diye düşünüyorum. Dizel i20 de kullandım. Turboda dolayı çok seri ama bezinlide 4 ileri olmasına rağmen hoşuma gitti. Arabada çok basan birisi değilim. 120'yi geçmem. Altımda atıyorum tiguan da olsa, xc 90 hayalim ama olması imkansız. O bile olsa 120 bana yeter. Bu hızda da yeni nesil her araç işi görecektir.i20'nin Clio'ya göre arka koltuk kısmının geniş olması bir tık daha beni ona itiyor. Ayrıca 6 ileri olarak değiştirmeleri de arabaya çağ atlamış gibi duruyor yorumlara göre