fanfatih' Alıntı:Arkadaş 3 lira olmuş mazotun litresi hala nasıl 15 krş yakıyor bu arabalar anlamıyorum.
ilk3r' Alıntı:fanfatih' Alıntı:Arkadaş 3 lira olmuş mazotun litresi hala nasıl 15 krş yakıyor bu arabalar anlamıyorum.
Hocam 3.41'den deoyu doldurdum (Merzifon) :-1:
broker_2007' Alıntı:hocam otomatik vites çok büyük rahatlıktır.Özellikle bayanlar için tek çözüm yoludur.Amaaaaaa.. Aması şöyle; benzinli otomatik kilimetrede en az 40 kuruş ,dizel otomatik en az 30 kuruş yakarki bunlar yüksek değerler.(Bende manuel dizel var 15 kuruş yakıyor.Yani otomatiğin yarısı)
Bakımları biraz daha pahalı ve ayrıntılıdır.Belli bir kilometre geçtikten sonra şanzımanda sorunlar çıkabilir.PErformans olarak manuel araçlardan geride kalırlar.Satarken zor satılır çünkü çok tercih edilmez....
:-1:gulftown' Alıntı:acemi ve bayan değilsen, araba kullanmanın zevkini almak istiyorsan manuel al.
fucar07' Alıntı:Ben de opel astra HB twinport var. Eşim de kullanacak diye bu şekilde bir araba aldım. Eğer değiştirirsem yine opel twinport almak isterim. Performans açısından bakacak olursak sport modu var. Kalkışta manuelleri geride bırakır. Araba yolda kaldımı otomatik, manuel dinlemez. Kalırsınız zaten. Ben manuelde kaldım mesela yolda. Bakımlarda nasıl bir fark var onu anlamadım. Sıradan bakım yaptırıyorsunuz. Çok yaktığına falan da inanmıyorum. Ben de LPG var aynı zamanda. 20-25 kuruş arası yakıyor. 15 krş yakan arabanın markası ne acaba?