Bütçeme uyan bulsam alacağım ama bütçem çok değil. Manuelde olsa yeter6 sene otomatik nissan note kullandım. Pek tutulan bilinen araba olmasada çok memnun kaldım. Sanayiye 10 bin lik bakımlarının dışında gitmedim. Km yüksekliğinden dolayı sattım. Şuan da honda otomatik kullanıyorum. Japon arabaları bu konuda iyi. Bakacaksan önce japon arabalarına bir bak derim hocam.
Hocam 1.2 puretech motorlarda triger kayışi ile ilgili sıkıntılar yaşayanlar oluyormuş, hatta 20 30 bin kmde triger değişimi gerekebiliyormus, siz de böyle bir sıkıntı oldu mu ?PSA grubunun ( opel- citroen- peugeot) kullandığı EAT6 ve EAT8 şanzımanları önerebilirim. İkisini de kullandım, sorun yaşamadım. Performans olarakta çift kavramalardan bir tık geride CVT den bir tık ilerde diyebilirim. Japon Aisin firmasının üretimi olduğunu okumuştum. Araç model olarak ta Citroen C3 tam bir fiyat performans modeli. 1.2 puretech ödüllü bir motor ve gerçekten çok canlı, performanslı. C3 shine paket konfor, donanım, performans, dayanıklılık, yakıt konularında çok iyi.
Ne kadar bomboş bir yorum, misal honda type r sadece düz vitesli satışa sunuluyor veya subaru impreza wrx sti sadece düz vites bulabilirsiniz, pek araba kültürünüz yok belli ki ama üst perdeden konuşmayı seviyoruz sanırım.kullanmış olduğum aracı önermek isterdim fakat öğretmen maaşı ile alınacak bir şey değil. ??
neyse araçla ilgili öncelikli hususum güvenlik, konfor, lüks olması. öğretmen olup manuel araç kullanan kaldı mı ki?