Kendi sitem değil hocam, webde gezindiğimiz siteler için gerekli...kuyakar' Alıntı:refresh kodu ile olmuyor mu?
endorfinnn' Alıntı:Bu özellik ne için kullanılabilir ki? Neden buna ihtiyaç duyuyorsunuz hocam ?
YREFRESHER 8)jowood' Alıntı:İnternet Explorerda açılan sayfayı belirlenen aralıklarla yenileyecek bir program var mı bildiğiniz.
''Siberya'' gibi kendi penceresinde açan bir program değil, sayfanın ie de açılması gerekiyor. (Konuyu doğru yere açtım fazla kurcalamayın : ))
rica ederim hocam, işinize yararsa ne mutlu benim işime yaramaya başladıelrond' Alıntı:@celikumit hocam...gerçekten bt alanında ihtiyaç duyulan bir üstadımızsın... emeklerine sağlık..teşekkürler.
celikumit' Alıntı:rica ederim hocam, işinize yararsa ne mutlu benim işime yaramaya başladıelrond' Alıntı:@celikumit hocam...gerçekten bt alanında ihtiyaç duyulan bir üstadımızsın... emeklerine sağlık..teşekkürler.![]()
sürekli giriş yapmaktan sıkılmıştım
bakayım hocam,jowood' Alıntı:celikumit' Alıntı:rica ederim hocam, işinize yararsa ne mutlu benim işime yaramaya başladıelrond' Alıntı:@celikumit hocam...gerçekten bt alanında ihtiyaç duyulan bir üstadımızsın... emeklerine sağlık..teşekkürler.![]()
sürekli giriş yapmaktan sıkılmıştım
hocam rapor alınamıyor sanırım sizin programla. Onun da bir çözümü olabilir mi..
gördüm hocam otomatik boyutlandırmadan dolayı imiş,jowood' Alıntı:celikümit hocam emekleriniz için teşekkürler, bir de program simge durumuna geçirince kapanıyor. söyleyeyim dedim..
ie üzerine kuruluymuş, e okul maxthon da da çalışır mı acaba..mustafa16' Alıntı:maxthon kullan. hangi sayfayı hangi sıklıkta yenileyecek sen belirle.
:++:elrond' Alıntı:YREFRESHER 8)jowood' Alıntı:İnternet Explorerda açılan sayfayı belirlenen aralıklarla yenileyecek bir program var mı bildiğiniz.
''Siberya'' gibi kendi penceresinde açan bir program değil, sayfanın ie de açılması gerekiyor. (Konuyu doğru yere açtım fazla kurcalamayın : ))
http://www.snapfiles.com/localdl/dlyrefresh.php