Otomatik Sayfa Yenileme Programı Lazım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jowood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

jowood

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İnternet Explorerda açılan sayfayı belirlenen aralıklarla yenileyecek bir program var mı bildiğiniz.
''Siberya'' gibi kendi penceresinde açan bir program değil, sayfanın ie de açılması gerekiyor. (Konuyu doğru yere açtım fazla kurcalamayın : ))

avant browser proğramını indirip kurun ve proğramı açarak üstte yenile botonunun yanındaki oka tıklayıp günceli otomatik yenileden devredışı olan kısımdan süre belirleyin böylelikle ister 10 saniye ister 30 saniye ister dakika başı yenileme yapacaktır. istersenizde tüm sayfaları yeniler

endorfinnn' Alıntı:
Bu özellik ne için kullanılabilir ki? Neden buna ihtiyaç duyuyorsunuz hocam ?

malum 10 dk bir yenilenmesi gereken site için gün içinde 100 kez kullanıcı adı ve şifre girmekten yoruldum. Sabah açayım akşam kişisel bilgisayarımı kapatana kadar açık kalsın diye düşünmüştüm. Malum site de ie de çalışıyor sadece

aklima söyle bir sey geldi
basit bir html yapsan ve refresh degerini 9 dk olarak ayarlasan
ve frame icine e-okul sitesini alsan olur mu acep?

hocam aksilik olmazsa senin sıkıntını yarın çözeceğim, çalışmaya başladım

Önce
https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/ie-tab/
linkinden ie tab 'ı eklenti olarak firefox'a kurun. Tarayıcınızı yeniden başlatın. Bu eklenti ile firefox'ta ie sayfaları açabilmektesiniz.
Tarayıcınız yeniden açıldığında, e-okul giriş sayfasını açın(login olmayın)
Araçlar --> IE Tab Seçenekleri --> "Ekle" ye basın.
Böylece e-okula her girdiğinizde otomatik olarak eklenti aktifleşecektir. Aynı işlemi mebbis ve diğerleri için de yapın.

https://addons.mozilla.org/en-us/firefo ... loadevery/
gibi bir eklenti ile de istediğiniz süreyi ayarlayıp refresh yaptırabilirsiniz.

şöyle bir explorer geliştirdim basit bişey işini göreceğini umuyorum, ama tüm pclerde çalışması için yarın xp makinada derleyip paketlemem gerekecek o yüzden bu akşam yüklemeyemiyorum,
bu arada başka bir özellik eklememi istersenizde onlarıda yarın ekleyebilirim

aklımdakini yaptım sanırım oldu

kodlar dosyanın içinde ama buraya da yazayım

<meta http-equiv="refresh" content="550">
<iframe src="https://e-okul.meb.gov.tr/main.aspx" width="100%" height="100%"></iframe>

Ekli dosyalar

evet arkadşalar program hazır paket haline getirdimki bileşen sıkıntısı yaşanmasın,
en kısa sürede kendi sitemede ekliyorum orardanda ihitiyaç halinde indirebilirsiniz

Ekli dosyalar

Arkadaşlar ilginiz için çook çok teşekkür ederim. Çok güzel öneriler var gerçekten. E- okul sitesini kastetmiştim saklanın anlamı kalmadı. Emer verdiğiniz elleriniz dert görmesin.

@celikumit hocam...gerçekten bt alanında ihtiyaç duyulan bir üstadımızsın... emeklerine sağlık..teşekkürler.

elrond' Alıntı:
@celikumit hocam...gerçekten bt alanında ihtiyaç duyulan bir üstadımızsın... emeklerine sağlık..teşekkürler.
rica ederim hocam, işinize yararsa ne mutlu benim işime yaramaya başladı :)
sürekli giriş yapmaktan sıkılmıştım

celikumit' Alıntı:
elrond' Alıntı:

hocam rapor alınamıyor sanırım sizin programla. Onun da bir çözümü olabilir mi..

jowood' Alıntı:
celikumit' Alıntı:
elrond' Alıntı:

hocam rapor alınamıyor sanırım sizin programla. Onun da bir çözümü olabilir mi..
bakayım hocam,
explorer bileşenini kullandım raporu test etmemiştim,
evet sayfa boş çıkıyor,
uğraşayım bakayım biraz

celikümit hocam emekleriniz için teşekkürler, bir de program simge durumuna geçirince kapanıyor. söyleyeyim dedim..

jowood' Alıntı:
celikümit hocam emekleriniz için teşekkürler, bir de program simge durumuna geçirince kapanıyor. söyleyeyim dedim..
gördüm hocam otomatik boyutlandırmadan dolayı imiş,
düzletip tekrar yükleyeceğim

BBNET
Geri