Bu 3d Yazıcıyı bende almak istedim. Ve bu konuda en ucuz ve beğeni görenin Anet A8 modeli olduğunu gördüm. İnternet te araştırmam neticesinde gearbest.com da satışta olan aynı ürün türkiye bölümünde bulunmamakla birlikte diğer modellerinde fiyatı da fahiş düzeye çıkmış. Aynı şekilde Aliexpress.com daki tüm satıcılar TNT, DHL gibi gümrükte ordino, vs ile iyice yolacak satıcılar. Öyle ki aliexpress de bir sadece ürün buldum "aliexpress standart shipping" li yani PTT ile gümrükte sadece gümrük vergisi ile kurtulabileceğimiz kargo seçeneği bu. o da hatalı eklenmiş aliexpress e ondan iptali oldu. Yani Aliexpress ve Gearbest şu durumda ciddi kazıklıyor 3d yazıcıda.
İşte burada şimdi kampanyayı banggood yapmaya başlamış. şu anda 678 TL + 13 TL de sigorta ile 692 TL ye bugün sipariş verdim. "air parcel register" kargo seçeneği ile ücretsiz gönderiyor. Üstelik devlet kargosu ve PTT ile ürün gelecek. Özel kargo gibi yolmayacak. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
https://www.banggood.com/Anet-A8-3D...LA-HIPS-p-1130694.html?p=9F210615364704201710
Satın alma esnasında Dropship seçeneği işaretlenirse kutu üzerinde banggood logosu olmuyormuş ve daha düşük fiyat gösteriliyormuş. Ayrıca Insurance(Sigorta) seçeneği kargonun kaybolması yada zarar görmesi durumunda para iadesini yada yenisinin gönderilmesini garanti ediyor. 31 Ekim e kadar bu fiyat. Üst bölümde Türkçe yi seçince site türkçeyide destekliyor. Üstelik Türk lirası seçilince ödemede Türk lirasıyla yapılıyor. Ve bu fiyatta şu durumda internette ulaştığım kargo dahil en ucuz ve sorunsuz kargolu fiyat.
Saygılar.