cemilk' Alıntı:Eşimim görev yaptığı İmam Hatip Ortaokuluna Fatih projesi kapsamında ET ler gönderilmiş. Görev yerimiz İstanbul...
Darısı bizim okullarımıza...
keşke bizim okula gelse de sorunlarıyla beraber gelse. bıktım sınıflardaki bilgisayar, projeksiyon ve hoparlör üçlüsünden.sesumut' Alıntı:Bende imam-hatipte çalışıyorum. Bakalım gelecek mi. Gelse de beraberinde birçok iş ve sorunla gelecek sanırım
Merak etme uğraşacağın fazlasıyla şey olacak. Az dişini sık. :mrgreen:denizlerb' Alıntı:keşke bizim okula gelse de sorunlarıyla beraber gelse. bıktım sınıflardaki bilgisayar, projeksiyon ve hoparlör üçlüsünden.sesumut' Alıntı:Bende imam-hatipte çalışıyorum. Bakalım gelecek mi. Gelse de beraberinde birçok iş ve sorunla gelecek sanırım
bu dönem meslek lisesine görevlendirildim. daha önce hiç ET kullanmadığımdan başta tereddüt vardı. samil hocanın paylaştığı imaja bir iki ekleme yapıp tekrar imaj aldım. 1 tenefüste hariciyi bağlayıp imajı başlatıyorum diğer tenefüste gidip harici diski söküyorum. hepsi bittiğinde yapacak hiç işim kalmayacak. tablet dağıtımı yapılmamış. tablet olsa çok sıkıntılı olurdu.hasari' Alıntı:Merak etme uğraşacağın fazlasıyla şey olacak. Az dişini sık. :mrgreen:denizlerb' Alıntı:keşke bizim okula gelse de sorunlarıyla beraber gelse. bıktım sınıflardaki bilgisayar, projeksiyon ve hoparlör üçlüsünden.sesumut' Alıntı:Bende imam-hatipte çalışıyorum. Bakalım gelecek mi. Gelse de beraberinde birçok iş ve sorunla gelecek sanırım
isikayhan' Alıntı:cemilk' Alıntı:Eşimim görev yaptığı İmam Hatip Ortaokuluna Fatih projesi kapsamında ET ler gönderilmiş. Görev yerimiz İstanbul...
Hangi ilçe acaba?
isikayhan' Alıntı:isikayhan' Alıntı:cemilk' Alıntı:Eşimim görev yaptığı İmam Hatip Ortaokuluna Fatih projesi kapsamında ET ler gönderilmiş. Görev yerimiz İstanbul...
Hangi ilçe acaba?
kendi soruma kendim cevap vereyim:
sanırım bağcılar ilçesi
cemilk' Alıntı:isikayhan' Alıntı:isikayhan' Alıntı:cemilk' Alıntı:Eşimim görev yaptığı İmam Hatip Ortaokuluna Fatih projesi kapsamında ET ler gönderilmiş. Görev yerimiz İstanbul...
Hangi ilçe acaba?
kendi soruma kendim cevap vereyim:
sanırım bağcılar ilçesi
Kusura bakma hocam. Eski ilçem Bağcılardı. Şimdiki ilçem Başakşehir.
Eşimin okulda Başakşehir-Kayaşehir'de...