Ortaokula 50 Adet E.T. gelmiş

Kodla Büyü

cemilk

Aktif Üye
Eşimim görev yaptığı İmam Hatip Ortaokuluna Fatih projesi kapsamında ET ler gönderilmiş. Görev yerimiz İstanbul...

Darısı bizim okullarımıza...

İnş hocam bizimde yazın gelecek deniyodu ilçe memden. Şimdide şubata kadar deniyor. İnş en kısa sürede gelir

2. Faz 2 gruba ayrılmış vaziyette 1. grupta meslek ve imam hatip liseleri ve imam hatip orta okulları var 2. grupta geri kalan orta okullar var. şubat ayına kadar dağıtımları yapılacak

Okulunuz imam hatip değilse unutun. Benim çalıştığım ilçede bu sene 3 adet ortaokula kurulacaktı (hepsi imamhatip). Üçünde de bina problemi vardı. 2 ih misafir di, diğerinin binası yıkılacaktı. O nedenle şer konuldu ve yapılmadı. Diğer ortaoukllarada kaydırılmadı.

Bende imam-hatipte çalışıyorum. Bakalım gelecek mi. Gelse de beraberinde birçok iş ve sorunla gelecek sanırım

sesumut' Alıntı:
Bende imam-hatipte çalışıyorum. Bakalım gelecek mi. Gelse de beraberinde birçok iş ve sorunla gelecek sanırım
keşke bizim okula gelse de sorunlarıyla beraber gelse. bıktım sınıflardaki bilgisayar, projeksiyon ve hoparlör üçlüsünden.

denizlerb' Alıntı:
sesumut' Alıntı:
keşke bizim okula gelse de sorunlarıyla beraber gelse. bıktım sınıflardaki bilgisayar, projeksiyon ve hoparlör üçlüsünden.
Merak etme uğraşacağın fazlasıyla şey olacak. Az dişini sık. :mrgreen:

hasari' Alıntı:
denizlerb' Alıntı:
sesumut' Alıntı:
Merak etme uğraşacağın fazlasıyla şey olacak. Az dişini sık. :mrgreen:
bu dönem meslek lisesine görevlendirildim. daha önce hiç ET kullanmadığımdan başta tereddüt vardı. samil hocanın paylaştığı imaja bir iki ekleme yapıp tekrar imaj aldım. 1 tenefüste hariciyi bağlayıp imajı başlatıyorum diğer tenefüste gidip harici diski söküyorum. hepsi bittiğinde yapacak hiç işim kalmayacak. tablet dağıtımı yapılmamış. tablet olsa çok sıkıntılı olurdu.

oda bişeymi bizim burda imamhatip kompleksi yapıyorlar kocaman bi yer kapalı yüzmehavuzu falan olacakmış süper imam yetiştireceklermiş şaka gibi :D
eh memleketin tam da buna ihtiyacı vardı :)
1_9_3.jpg

http://www.hataygundem.com/narlica-imam ... tml#galeri

isikayhan' Alıntı:
isikayhan' Alıntı:
cemilk' Alıntı:
Eşimim görev yaptığı İmam Hatip Ortaokuluna Fatih projesi kapsamında ET ler gönderilmiş. Görev yerimiz İstanbul...

Hangi ilçe acaba?

kendi soruma kendim cevap vereyim:
sanırım bağcılar ilçesi

Kusura bakma hocam. Eski ilçem Bağcılardı. Şimdiki ilçem Başakşehir.
Eşimin okulda Başakşehir-Kayaşehir'de...

cemilk' Alıntı:
isikayhan' Alıntı:
isikayhan' Alıntı:
cemilk' Alıntı:

Hangi ilçe acaba?

kendi soruma kendim cevap vereyim:
sanırım bağcılar ilçesi

Kusura bakma hocam. Eski ilçem Bağcılardı. Şimdiki ilçem Başakşehir.
Eşimin okulda Başakşehir-Kayaşehir'de...

Önemli değil hocam. Ben eski mesajlarınıza bakarak bulmaya çalıştım :)

BBNET
Geri