Karadeniz i bilen arkadaşlar şimdi yoldayiz Fatsa yi geçtik hiç bu taraf lari bilmiyoruz sizce nerde kalmalı Öğretmenevi tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı ilçelerde olabilir
Hocam çok çok teşekkürler :alkis: bulancak da yer varmışDaMieN' Alıntı:Bulancak öğretmenevini deneyin...
Evet hocam çok sağolun :alkis:atakom' Alıntı:yer buldun mu hocam?
ogretmen_pc' Alıntı:Hocam çok çok teşekkürler :alkis: bulancak da yer varmışDaMieN' Alıntı:Bulancak öğretmenevini deneyin...
Yolculuk rize Ardeşen e. geze geze gidelim dedik pek bi plan da yapmadık uzungöl u merak ediyoruz eşim Sümela Manastırı'nı görmek istiyor 1.5 yaşında bebeğimiz var çok mu zor olur bilginiz var mı ?atakom' Alıntı:yolculuk nereye hocam?
Hocam sizin tavsiye niz olmasaydı ordu da içimize pek sinmeyen bi otelde kalacaktik temizlik ve güvenlik konusu da belli değildi bulancak çok iyi oldu deniz kenarında küçük temiz bi yermis Öğretmenevi olunca gönül rahatlığı oluyor tekrardan çok çok sağolun :alkis:DaMieN' Alıntı:ogretmen_pc' Alıntı:Hocam çok çok teşekkürler :alkis: bulancak da yer varmışDaMieN' Alıntı:Bulancak öğretmenevini deneyin...
5.5 sene görev yaptım Bulancak'da. Bir süre öğretmenevinde de kaldım. Güzel yerdir Bulancak, öğretmenevinde en üst katta manzara karşı yemek yemeyi unutmayın...
ogretmen_pc' Alıntı:Hocam sizin tavsiye niz olmasaydı ordu da içimize pek sinmeyen bi otelde kalacaktik temizlik ve güvenlik konusu da belli değildi bulancak çok iyi oldu deniz kenarında küçük temiz bi yermis Öğretmenevi olunca gönül rahatlığı oluyor tekrardan çok çok sağolun :alkis:DaMieN' Alıntı:ogretmen_pc' Alıntı:Hocam çok çok teşekkürler :alkis: bulancak da yer varmışDaMieN' Alıntı:Bulancak öğretmenevini deneyin...
5.5 sene görev yaptım Bulancak'da. Bir süre öğretmenevinde de kaldım. Güzel yerdir Bulancak, öğretmenevinde en üst katta manzara karşı yemek yemeyi unutmayın...
Hangi oteldi hocam o baktığınız?ogretmen_pc' Alıntı:Hocam sizin tavsiye niz olmasaydı ordu da içimize pek sinmeyen bi otelde kalacaktik temizlik ve güvenlik konusu da belli değildi bulancak çok iyi oldu deniz kenarında küçük temiz bi yermis Öğretmenevi olunca gönül rahatlığı oluyor tekrardan çok çok sağolun :alkis:DaMieN' Alıntı:ogretmen_pc' Alıntı:Hocam çok çok teşekkürler :alkis: bulancak da yer varmışDaMieN' Alıntı:Bulancak öğretmenevini deneyin...