Onboarda ekran kartı görüntü vermiyor???

Kodla Büyü

fernandito

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar PRO 2000 markalı masaüstü bilgisayarda ekran kartı ve onboard ekran kartı var. ekran kartından görüntü alabiliyorum; ama onboard ekran kartından görüntü alamıyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan???

fernandito' Alıntı:
Arkadaşlar PRO 2000 markalı masaüstü bilgisayarda ekran kartı ve onboard ekran kartı var. ekran kartından görüntü alabiliyorum; ama onboard ekran kartından görüntü alamıyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan???

Biosta ekran kartı sıralaması önce harici ekran kartı ondan sonra onboard olarak ayarlıdır. Siz bilgisayar kapalı iken harici ekran kartını sökerseniz onborddan görünütü almanız mümkün olabilir.
Başka bir ihtimal biostan onboard ekran kartı kapatılmış olabilr.
Ya da bozulmuştur ?

Aynı anda her iki ekran kartını kullanabilirsiniz. Varsayılan olarak harici ekran kartı varsa ondan görüntü alırsınız, o takılı değilse onboard ekran kartı görüntü vermeye başlar.
BIOS'tan ilgili bölümden ayarları değiştirerek harici ekran kartı yerine onboard ekran kartını kullanacak şekilde ayarlarsanız, harici ekran kartını sökmeden de onboard olanını kullanabilirsiniz.

ekran kartından monitöre, onboarddan da projeksiyona vermek istiyorum ama biosta ayarlarını bulamadım....

hemenyardim' Alıntı:
yakuphan' Alıntı:
Aynı anda her iki ekran kartını kullanabilirsiniz...
Harici ve onboard olacak şekilde her iki ekran kartını kullanıp aynı anda her ikisinden görüntü almak mümkün değildir.
Kullanamazsınız yazacaktım yanlışlıkla kullanabilirsiniz yazmışım :roll:
Arkadaşın bahsettiği şeyi yapmak mümkün değil. Görüntü çoklayıcı Y kablodan ya da adaptörlü görüntü çoğaltıcılardan alması gerekiyor.

BBNET
Geri