Arkadaşlar PRO 2000 markalı masaüstü bilgisayarda ekran kartı ve onboard ekran kartı var. ekran kartından görüntü alabiliyorum; ama onboard ekran kartından görüntü alamıyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan???
fernandito' Alıntı:Arkadaşlar PRO 2000 markalı masaüstü bilgisayarda ekran kartı ve onboard ekran kartı var. ekran kartından görüntü alabiliyorum; ama onboard ekran kartından görüntü alamıyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan???
Harici ve onboard olacak şekilde her iki ekran kartını kullanıp aynı anda her ikisinden görüntü almak mümkün değildir.yakuphan' Alıntı:Aynı anda her iki ekran kartını kullanabilirsiniz...
Böyle bir şey mümkün değildir.fernandito' Alıntı:ekran kartından monitöre, onboarddan da projeksiyona vermek istiyorum ama biosta ayarlarını bulamadım....
Kullanamazsınız yazacaktım yanlışlıkla kullanabilirsiniz yazmışım :roll:hemenyardim' Alıntı:Harici ve onboard olacak şekilde her iki ekran kartını kullanıp aynı anda her ikisinden görüntü almak mümkün değildir.yakuphan' Alıntı:Aynı anda her iki ekran kartını kullanabilirsiniz...