Okullar hayat bulsun resmi yazısı geldi.

Kodla Büyü

cuisinier

Süper Üye
Süper Üye
Vatana millete ve hepimize hayırlı olsun.

Ekli dosyalar

• Okullar-Hayat-Olsun-Projesi..jpg
    Okullar-Hayat-Olsun-Projesi..jpg
    167 KB · Görüntüleme: 2,548
  • Okullar-Hayat-Olsun-Projesi.-001.jpg
    Okullar-Hayat-Olsun-Projesi.-001.jpg
    158.7 KB · Görüntüleme: 2,545
  • Okullar-Hayat-Olsun-Projesi.-002.jpg
    Okullar-Hayat-Olsun-Projesi.-002.jpg
    82.8 KB · Görüntüleme: 2,545
Eğitimde yerelleşmenin bir adımıdır arkadaşlar, hayırlı olsun. Yakında okulların tüm işlerini belediyelere bırakacaklar. Böylece kamuya kambur olarak görülen eğitim taşeronların cirit attığı belediyelere kalacak. Hayırlı olsun, geçmiş olsun.

NOT: Bir gün herkes sözleşmeli olacak.

81 il valiliğine gönderilmiş gizli olmayan bir yazıyı neden bukadar karartmışsınız anlayamadım. Bu yazının Gaziantep iline gönderildiği anlaşılmasın diye mi?

yeditepelim' Alıntı:
81 il valiliğine gönderilmiş gizli olmayan bir yazıyı neden bukadar karartmışsınız anlayamadım. Bu yazının Gaziantep iline gönderildiği anlaşılmasın diye mi?
Evet..

1.dönem formatör olmadım şu anda bt sınıflarının etkin kullanımı yazısı geliş ille de sen formatör ol diye ısrar ediyor ama herhalde almam

mahalleli barış mutluluk ve güven ile top oynayacak, huzur dolu bir ortamda ders işleyen çocuklar ve sipor yapan kanları deli akan gençler kitap okuyan anlayan özet çıkartan ablalarımız kardeşlerimizle sıcacık okullarımızda mükkemmel dakikalar geçirmek ne kadar güzel olurdu.. :roll:

Okullar hayat mı bulur yoksa bir formatör birisini vurup hayatını mı söndürür hayırlısı artık :shock:

bu projeyi uygulamaya başlayan yer yokmu daha yazılar havada uçuyor ama herhalde başına gelen bilişimci arkadaşımız yokki forumda sesi daha çıkmadı

Türkoğlu' Alıntı:
formatör olacağınıza açın kurs az zamanda yine aynı ek dersinizi alırsınız
keşke kurs açmak kolay olsa denildiği kadar. halk eğitim müdürleri kendi kurallarını koyuyorlar.bunda da engel oluyorlar sağolsunlar

evrim0626' Alıntı:
Türkoğlu' Alıntı:
keşke kurs açmak kolay olsa denildiği kadar. halk eğitim müdürleri kendi kurallarını koyuyorlar.bunda da engel oluyorlar sağolsunlar

bunda sonra o engeler kalkıyor bu projeyi engelleme şansları yok engellerlerse yazın bakanlığa görsünler neyin ne olduğunu. siz öğrenci bulunun zamnınıda belirtin gerisine kimse karışamaz. sonuçta okulda hayat var. bunun içinde bütçeden ciddi para ayrıldı

Türkoğlu' Alıntı:

bir çok ilde formatörlük isteğe bağlı değil. görevlendirmeler resen yapılıyor hocam.

denizci' Alıntı:
Türkoğlu' Alıntı:

bir çok ilde formatörlük isteğe bağlı değil. görevlendirmeler resen yapılıyor hocam.

kimse zorla formatörlük veremez bu hiç bir öğretmen zorla görevlendirme yapılamaz ama zorla formatör olanlar mahkemeye vermedikleri için resen yapılıyor. formatörlü zorla verilenler önce okula dilekçesini versin eğer ret cevaı gelirse mahkemeye versin

ne yani şimdi sabah 8-akşam 9 arası mı çalışacağız...nasıl iş bu..evine uğrama diyo adam resmen...adam yatarken sabah ne desemde canlarını sıksam diye düşünüyor galiba...

Türkoğlu' Alıntı:
denizci' Alıntı:
Türkoğlu' Alıntı:

kimse zorla formatörlük veremez bu hiç bir öğretmen zorla görevlendirme yapılamaz ama zorla formatör olanlar mahkemeye vermedikleri için resen yapılıyor. formatörlü zorla verilenler önce okula dilekçesini versin eğer ret cevaı gelirse mahkemeye versin

hocam şuan istanbul'da ki görevlendirmelerin sanırım hepsi resen. en azından üsküdar böyle. ben çok direndim olmamak için ama ters tepti. mahkemeye taşımak için sendikamın avukatıyla ve de yine sendikamın hukuk işleri sorumlusu yöneticisiyle görüştüm. bana bu işte sıkıntıların olduğunu söylediler. görevlendirmelerin valilik onayıyla yapılıyor olmasının mahkemeden aleyhimize bir karar çıkmasına sebep olabileceğini. bu durumda da zor durumda kalabileceğimizi söylediler.

ben yanlış mı anladım..bu görevi yerine getirmek için formatör mü olmak gerekiyor....bizim branş olduğu için genellikle sabahçı oluyoruz..bunu nasıl çözümlemeyi düşünüyorlar...

Hayatımda bu kadar saçma bir proje görmedim. Biri gece uykusunda bir rüya görmüş ve sabah projeye dökmüş:)
Bu arada Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ne zaman oluşturldu yav yeni gördüm:)
Ee böyle bir genel müdürlük oluşturursan nolacak, oradaki elemanlarda boş duruyor demesesinler diye zoraki böyle bir şeye imza atmışlar:)
Merak etmeyin buna benzer yazılar çok geldi okullara. Kimse de tınlamadı. Bunu da kimse tınlamaz. Düşünce güzel gibi görünüyor ama bu mümkün değil. Belki küçük yerlerde yararı olabilir. Okulun konumu çok önemli. Yerleşim yerinden uzak bir okula niye gitsin ki millet. Yazıyı dikkatlice okudum. Saçmalıklarla dolu. Sırf iş olsun diye yazılmış. İnanın kendileri de inanmamıştır bunu yazarken. Bu yazıya baktığımız zaman ülkemizin ne kadar geri olduğu anlaşılıyor.

ali04' Alıntı:
,afyon mem de yayınladı "okullar hayat bulsun"u

Resmi yazının ikinci sayfasının son paragrafında ek ders karşılığı görevlendirme yapınız diyor.

http://afyon.meb.gov.tr/?p=4888
afyon önce davranıp yazıyı yayınlamış. norm fazlası ve usta öğreticiler demişler ama eğer her okul açılırsa buna bu kadar hoca bulamazlar sonra ekders karşılığı görevlendirme olayı kalır gibime geliyor. 2.dönem bu iş hızlanır bakalım bize ne çıkar? bölge bölge okullar seçilir ama tek bize vurmaz vurursada ek ders kaşrılığı görevlendirme derken kanımca kimse istemezse ve zorunlu görevlendirme olursa ayda 1 yada 2 defa bana gelir kendi okulum için. ama her yönüyle uygulanması zor gibime geliyor. seneye bu projede rafa kalkar gibi.

BBNET
Geri